News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Dani Ceballos: «Δεν είχα επιλογή να πω όχι στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Των Laura Rubio και Patricia Terroba

Θα φοράει το «24» στην πρώτη του σεζόν ως madridista


Ο Dani Ceballos παρουσιάστηκε επίσημα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στα επίσημα του Santiago Bernabeu. Ο Ανδαλουσιανός παίκτης που θα φοράει το «24», ήταν λακωνικός. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα απ’την πρώτη στιγμή. Απ’τη στιγμή που έμαθα ότι με ήθελαν δεν είχα επιλογή να πω όχι. Το όνειρό μου απ’την παιδική ηλικία ήταν να βρίσκομαι εδώ. Έρχομαι να ιδρώσω αυτή τη φανέλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και να κάνω πιο μεγάλη την ιστορία αυτού του συλλόγου. Hala Madrid!».


Florentino: «Η δέσμευσή σου να υπερασπιστείς αυτό το έμβλημα μας κάνει περήφανους»

Ο πρόεδρος Florentino Pérez καλωσόρισε τον Ceballos. «Θα παρουσιάσουμε έναν νέο παίκτη που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε νέους ενθουσιασμούς. Έναν νεαρό παίκτη που θαμπώνει στο παρόν και πρόκειται να’ναι ένας πυλώνας της ομάδας μας στο μέλλον. Ξέρεις ποιο είναι το πνεύμα της αριστείας, έχεις ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης του Euro Κ 21 της Πολωνίας», υπενθύμισε ο Florentino.

«Η σταθερή σου πεποίθηση να φορέσεις τη φανέλα της Μαδρίτης υπήρξε κλειδί, αυτοί οι οπαδοί θα’ναι πάντα στο πλευρό σου με την πεποίθηση ότι θα δώσεις την ψυχή σου για την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχεις κάνει στη Μπέτις και την εθνική. Είναι ο σύλλογος που έχεις επιλέξει για να πετύχεις, η δέσμευσή σου να υπερασπιστείς αυτό το έμβλημα μας κάνει περήφανους και δεν θα το ξεχάσουμε. Δούλεψε και πάλεψε, χωρίς να αποτύχεις, το όνειρό σου ξεκινά εδώ», είπε.


«Τώρα ξεκινάει η μεγάλη σου πρόκληση, πρέπει να πετύχεις εδώ, να εργαστείς και να παλέψεις για το παρόν και το μέλλον. Έχεις επιλέξει αυτό το έμβλημα της καρδιάς. Εδώ αρχίζει το όνειρό σου κι από σήμερα έχεις την τεράστια ευθύνη να υπερασπιστείς αυτό το έμβλημα», είπε.

«Σιγά-σιγά ολοκληρώνουμε το ρόστερ μας, γιατί ο madridismo απαιτεί πάντα το μέγιστο. Η σεζόν πρέπει να μας χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για την κατάκτηση των νέων τίτλων. Γι 'αυτό έχουμε μια απ’τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία μας και τον Ζιντάν που μας χαράσσει την πορεία», εξήγησε.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.