News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Chelsea και Juventus ρωτάνε επίσημα για τον Danilo

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η απόφαση αφήνεται στα χέρια του μπακ


Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν ρωτήσει τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση του Danilo. Προς το παρόν δεν έχουν μεταφέρει κάποια προσφορά, αλλά έχουν τηλεφωνήσει στην ευγενή περιοχή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να μάθουν ακριβώς ποια είναι η πρόθεση του λευκού club για τον μπακ του.

Η απάντηση των madridistas ηγετών δεν είναι να κλείσουν τις πόρτες στον Danilo πάντα εφ'όσον πλησιάζει η πρόταση στις λευκές αξιώσεις που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ και πάντα εφ'όσον ο παίκτης θεωρεί ότι το πρότζεκτ της ομάδας στην οποία πάει είναι ενδιαφέρον στο αθλητικό, προϋπόθεση που πληρείται τόσο στην Τσέλσι όσο και στην Γιουβέντους.

Την περασμένη σεζόν ο Danilo είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά κατέληξε θετικά μ’ένα τέλος στη σεζόν που τον βοήθησε να πάρει την εύνοια του madridista οπαδού, επικριτικός με τον Βραζιλιάνο σε διάφορα σημεία της επιτυχούς σεζόν της ομάδας του Ζιντάν.

Ο Danilo ξέρει ότι θα’ναι η δεύτερη επιλογή για το μπακ πίσω απ’τον Carvajal και τώρα έχει στο μυαλό του να γίνει βασικός της Βραζιλίας στο Mundial της Ρωσίας, συνθήκη για την οποία χρειάζεται πολλά λεπτά και να επανακτήσει την αυτοπεποίθηση, την ίδια που εμφάνισε στον ημιτελικό εναντίον της Ατλέτικο.

Ο παίκτης είναι σε φάση εξέτασης της κατάστασης κι ακόμη δεν έχει αποφασίσει να πάει στο Μπερναμπέου και ν’αποφασίσει ποια θα’ναι η θέση του ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι λευκοί ηγέτες είναι σε αναμονή της απόφασής του.

Η πρώτη ανάλυση που γίνεται σε αθλητικό επίπεδο στην Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει για μια θέση που πιστεύουν καλυμμένη σε περίπτωση εξόδου του Danilo. Με τον Nacho να ξεχνάει τις ενδεχόμενες εμφανίσεις του στην αριστερή πλευρά ενώπιον της παρουσίας των Μαρσέλο και Theo, οι τεχνικοί πιστεύουν ότι μπορεί να μετατραπεί στον μπαλαντέρ για τη θέση του στόπερ και του δεξιού μπακ. Ακόμα, ορισμένοι δείχνουν τον Achraf, αλλά άλλοι θέλουν να πάρει λεπτά είτε στην Αλαβές, είτε στην Χετάφε, πριν περάσει τη σεζόν σχεδόν χωρίς καθόλου ευκαιρίες στην πρώτη λευκή ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.