News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «πλάνο Keylor Navas» θριαμβεύει στην περιοδεία

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Δείχνει το καλύτερο επίπεδό του σ’αυτήν την έναρξη της προετοιμασίας

Ο Keylor Navas ήταν μία απ’τις θετικές ειδήσεις του δεύτερου φιλικού της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στην City. Εκτός απ’το να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, έκανε τρεις αποκρούσεις, δύο στον Gabriel Jesús και μία στον Agüero. Τα καλά νέα είναι ότι ο τερματοφύλακας παραμένει αναμφίβολα στην πρίζα και επιβεβαιώνει την βελτίωση που βίωσε κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η διαφορά είναι αναμφίβολα η προετοιμασία. Αυτοί που εργάζονται καθημερινά αυτές τις μέρες με τον τερματοφύλακα διαβεβαιώνουν ότι λιώνει σε κάθε προπόνηση. Είναι κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει την περασμένη σεζόν. Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, δούλευε πάντα στο περιθώριο προσπαθώντας να ανακάμψει απ’την εγχείρησή του στον αχίλλειο τένοντα. Αυτό τον έκανε αναμφίβολα να χάσει πολύ χρόνο κι έζησε τις χειρότερες στιγμές του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ακούγονταν ο De Gea, τον οποίο θεωρούσαν πλέον σίγουρο, και τα λάθη του φώναζαν δυνατά.

Αλλά ο Keylor δεν απελπίστηκε, συνέχισε να εργάζεται και πήγε στα περισσότερα. Το τέλος είναι γνωστό καλά. Ήταν κλειδί για την κατάκτηση της Liga και το Champions League με καθοριστικές αποκρούσεις κι ο Ζιντάν το κατέστησε σαφές ενώπιον των φημών σχετικά με την αλλαγή στο τέρμα. Κατέστησε ξεκάθαρο στον σύλλογο ότι ο Keylor ήταν ο τερματοφύλακάς του.

Χθες, μετά την ήττα απ’την City, ο Ζιντάν το εξήγησε και πάλι. «Η διαφορά είναι ότι φέτος εργάζεται ήδη μαζί μου και πέρυσι δεν μπόρεσε. Όλοι οι παίκτες περνούν κάποια φορά από δυσκολίες, αλλά το καλό του Keylor είναι ότι δεν τα παρατά ποτέ».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.