News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα κλειδιά των τελευταίων 24 ωρών στη διαπραγμάτευση Μαδρίτης-United για τον Morata

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο παίκτης είναι ενοχλημένος, αλλά η επιχείρηση δεν έχει κλείσει

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» λέει εύστοχα ένα απ'τα εμπλεκόμενα μέρη στην υπόθεση Morata, που χθες το βράδυ έμοιαζε με παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και που ώρες αργότερα διαπίστωνε ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν περιπλακεί, με τον Lukaku να εμφανίζεται ως το «9» που καταλάμβανε αυτή που επρόκειτο να γίνει η θέση του δίπλα στον Μουρίνιο, ο οποίος έχει παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να'χει τον madridista στο πλευρό του.

Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με 100 εκατομμύρια ευρώ ως αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσει μια επιχείρηση που ο ίδιος ο παίκτης είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί. Οι ηγέτες του λευκού club έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ανάγκη να πουλήσουν παίκτες και δεν σκέφτονταν να ενδώσουν μπροστά σε πιθανές επιχειρήσεις. Κι έτσι περνούσαν οι μέρες μέχρι αυτήν την εβδομάδα, στην οποία οι θέσεις φαίνονταν να πλησιάζουν οριστικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε να δεχθεί 80 εκατομμύρια συν 10 ως μεταβλητά ως τελική τιμή, ποσό το οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κοντά στο να δεχτεί. Ναι στα 80 εκατομμύρια, αλλά όχι στις μεταβλητές που προτίθοντο απ'το Bernabeu. Οι τελευταίες συνομιλίες, σχεδόν μετά από 24 ώρες συνεχόμενων διαπραγματεύσεων, έδειχναν προς αυτή την κατεύθυνση, με μια διαφορά περίπου πέντε εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ των δύο θέσεων, αλλά οι Αμερικανοί ηγέτες της Γιουνάιτεντ, αυτοί που βάζουν στην τελική τα χρήματα, αποφάσισαν σήμερα το πρωί να θέσουν ένα όριο, το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχθηκε, όπως δεν σκέφτεται να κάνει σε καμία άλλη κατάσταση.

Η ένταση στις διαπραγματεύσεις οδήγησε την ομάδα του Old Trafford στο σχέδιο Β, που δεν είναι άλλο απ'τον Lukaku, τη δεύτερη επιλογή για έναν Μουρίνιο που δεν τον ήθελε στην Τσέλσι. Ορισμένα αγγλικά μέσα ενημέρωσης διαβεβαιώνουν ότι η υπογραφή ήταν κλεισμένη, αν και δεν είναι έτσι, και η πόρτα στο Θέατρο των Ονείρων παραμένει ανοικτή. Περιέργως, τον Lukaku ήθελε η Τσέλσι του Conte, ομάδα που κοιτάει και πάλι προς τον Άλβαρο Μοράτα, μπροστά στην σίγουρη έξοδο του Diego Costa.

«Να συνεχίσει να αγωνίζεται, δεν απομένει άλλο», σχολίαζαν απ'το περιβάλλον του Morata, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα, αν δεν υπάρξει επίλυση της εξόδου του θα φορέσει και πάλι τη madridista φανέλα προς τέρψη του Ζιντάν. Ο λευκός canterano είχε ξεκάθαρο ότι η καλύτερη επιλογή γι'αυτόν ήταν να βρεθεί δίπλα στον Μουρίνιο, αλλά τώρα πρέπει να περιμένει τα γεγονότα και να δει πώς εξελίσσονται τις επόμενες μέρες. Ο τεχνικός ήταν σε συνεχή επαφή με τον επιθετικό. Ο Πορτογάλος έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι ηγέτες κι εκεί θα επηρεάσουν ιστορίες του πρόσφατου παρελθόντος μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο Morata θα δώσει την ψυχή του για την Ρεάλ Μαδρίτης απ'τη Δευτέρα, αλλά τώρα είναι θυμωμένος επειδή η επιθυμία του ήταν να αναζητήσει σημαντικότητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που ακόμα δεν αποκλείεται.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα υποχωρήσει ούτε εκατοστό ούτε με τον Morata ούτε με τον James. Τον Ζιντάν δεν τον ενοχλεί η παρουσία κανενός εκ των δύο και οι ομάδες που τους θέλουν θα πρέπει να καλύψουν τις madridistas απαιτήσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.