News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης-United: ο πόλεμος συνεχίζεται

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Του J. L. Calderon

Η "επιχείρηση Morata" αναδεικνύει τις εντάσεις μεταξύ των συλλόγων απ'την "υπόθεση Ντε Χέα"

"Η επιχείρηση Morata" ανέδειξε τις εντάσεις μεταξύ των δύο συλλόγων από την περίφημη κρίση του φαξ που τους έφερε αντιμέτωπους το καλοκαίρι του 2015 στην "υπόθεση De Gea". Υπήρξε πολλή συζήτηση για ατελή γραφειοκρατική διαδικασία που εμπόδισε τον Ισπανό τερματοφύλακα να πάει στο Μπερναμπέου και τον Keylor Navas να θέσει πορεία προς το Old Trafford, αλλά λίγη για τις μετέπειτα συγκρούσεις μεταξύ Μαδρίτης και United που επιδείνωσαν τις σχέσεις.

Η ένταση αυτή γίνεται αισθητή δύο χρόνια αργότερα, στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα. Η Μάντσεστερ έφτασε να κατηγορήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για την αποτυχία στη μεταγραφή του De Gea κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στο λευκό σύνολο, που ήδη τότε εξέδωσε μια ανακοίνωση για να αμυνθεί στις κατηγορίες. Ένα χρόνο νωρίτερα, η μεταγραφή του Ντι Μαρία αποδείχθηκε ήδη περίπλοκη και διάβρωσε τις σχέσεις μεταξύ των δύο οντοτήτων, οι οποίες τώρα έχουν και πάλι μια ένταση με τον Morata ως πρωταγωνιστή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.