News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United πιέζει με τον Lukaku για να υποχωρήσει η Real με τον Morata

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη την υπογραφή του Βέλγου απ'την ομάδα του Μου
Σύμφωνα με το BBC και το Sky, η Mancheter United φέρεται να'χει καταλήξει ήδη σε συμφωνία για την υπογραφή του Ρομελου Λουκάκου, του επιθετικού της Έβερτον. Η μεταγραφή θα κλείσει στα 85 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμα.

«Αυτό σημαίνει ότι η United έχει χάσει πλέον το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Alvaro Morata», διαβεβαίωνε η ίδια πηγή. Ένα γεγονός που δεν είναι αλήθεια, καθώς η Γιουνάιτεντ, και πάνω απ'όλα ο Μουρίνιο, εξακολουθούν να'χουν ως προτεραιότητα τον λευκό επιθετικό.

Μετά από πολλές ώρες εργασίας, οι διαπραγματεύσεις είχαν καταλήξει σχεδόν σε συμφωνία. Η Ρεάλ ζητούσε 80 εκατομμύρια συν άλλα 10 σε μεταβλητές, και η Μάντσεστερ απείχε 5 εκατομμύρια. Δηλαδή σχεδόν κλεισμένη. Παρόλα αυτά, η Γιουνάιτεντ έχει κινηθεί κι έχει παρουσιάσει μια πιθανή συμφωνία με τον Λουκάκου για να αγχώσει το madridista club και να υποχωρήσει με τον Morata.

Η είδηση έχει αιφνιδιάσει επειδή η συμφωνία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού φαίνονταν σχεδόν κλεισμένη. Κι εκπλήσσει επίσης το ότι επιλέγεται ο Lukaku, ένας παίκτης τον οποίο είχε ήδη ο Μουρίνιο στην Τσέλσι, αλλά τον οποίο άφησε να πάει στην Everton σε μια μεταγραφή η οποία κόστισε περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα ο Πορτογάλος προπονητής ενδιαφέρεται για τον Βέλγο, ο οποίος φαινόταν να'χει ήδη προσυμφωνημένη την κίνησή του στην Τσέλσι του Conte. Μια εντελώς απρόσμενη τροπή των γεγονότων, που μπορεί να μην είναι τέτοια, αν τελικά Μαδρίτη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσεγγίσουν οριστικά τις θέσεις τους για να κλείσουν τη μεταγραφή του Ισπανού.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.