News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής στο UCLA μεταξύ Zidane, Florentino και José Ángel Sánchez

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Συνάντηση στο Los Ángeles μετά την χθεσινή προπόνηση

Η αρχική συμφωνία για την οποία ενημέρωσε η MARCA μεταξύ Mónaco και Real Madrid για τον Mbappé προκάλεσε επίπτωση επίσης και στο Los Ángeles, όπου συγκεντρώνεται το λευκό ρόστερ. Η ομάδα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του αμερικανικού πανεπιστημίου και μετά την προπόνηση υπήρξε μια σύνοδος κορυφής μεταξύ Florentino Pérez, José Ángel Sánchez και του ίδιου του Zidane για να αναλυθεί η κατάσταση του επιθετικού της Mónaco κι αυτό που σημαίνει η πιθανή άφιξή του στο λευκό ρόστερ. Ο προπονητής έχει να πει πολλά σ’όλο αυτό, γιατί αν υλοποιηθεί η μεταγραφή του Mbappé πρέπει ν’αποφασίσει αν θα’ναι ικανός να διαχειριστεί τα λεπτά του Kylian μαζί μ’αυτά του BBC. 

Στην ευγενή περιοχή, απ’την άλλη πλευρά, έχουν ξεκάθαρο ότι αν έρθει ο Γάλλος πρέπει να φύγει ένας παίκτης απ’τους μπροστινούς. Ο Cristiano φαίνεται ότι μένει, ο Benzema επίσης κι ο Bale, σε μια συνέντευξη στη MARCA, έχει δείξει την επιθυμία του να μείνει στο club, αν κι ο ίδιος ο Mourinho του ανοίγει και πάλι τις πόρτες της United.

Zidane, Florentino και José Ángel συζήτησαν για περισσότερο από μισή ώρα. Δεν πρόκειται μόνο για τη μεταγραφή του Mbappé, υπάρχουν πολλά άλλα ανοιχτά μέτωπα, όπως το τι να κάνουν με τον Achraf, που φαίνεται ότι πρόκειται να φύγει απ’το club αν κι ο Zidane δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η ιδέα της οντότητας είναι να καλύψει τον Carvajal με τους αμυντικούς που υπάρχουν στο πρώτο ρόστερ.

Στον σύλλογο έχουν σαφές ότι στη μεσαία γραμμή είναι εκεί που υπάρχει περισσότερη πληθώρα αυτήν την στιγμή με την άφιξη των Ceballos και Marcos Llorente. Είναι μια άλλη απόφαση που πρέπει να πάρει ο Zidane μαζί με τους Florentino και José Ángel, αν απαλλαγεί από κάποιον ποδοσφαιριστή του κέντρου η αν μείνει όπως είναι. Η ιδέα του club είναι ν’αφήσει ένα ρόστερ με 22 παίκτες, δύο ανά θέση.

Στην επίθεση, επιπλέον με τον Mbappé, το club πρέπει επίσης να αποφασίσει τι να κάνει με τον Borja Mayoral. Ο canterano θέλει να μείνει, αλλά αν έρθει ο Mbappé θα’χε λίγες ευκαιρίες, σε μια παρόμοια περίπτωση μ’αυτήν του Mariano πέρυσι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.