News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης και Mbappé τους χωρίζουν μόνο οι απαιτητικές μεταβλητές που ζητάει η Mónaco

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Του Fermin de la Calle

Ο Mbappe έχει ετοιμασμένο το νούμερο 19

Το σίριαλ της υπογραφής του de Kylian Mbappé με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει επισπευστεί μετά την εμφάνιση του επιθετικού στη σκηνή. Ο νεαρός παίκτης έχει πιέσει τη Μονακό για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στο club του Chamartin και η παρτίδα πόκερ που έπαιζαν Μαδρίτη και Μονακό έχει επιταχυνθεί.

Αφού οι θέσεις πλησίασαν χθες αισθητά, σ’αυτές τις στιγμές η κατάσταση έχει ως εξής: η Μαδρίτη, η οποία είχε στηθεί στα 130 εκατομμύρια ευρώ, είναι διατεθειμένη ν’ανέβει μέχρι τα 150 εκατομμύρια. Ένα ποσό που πλησιάζει στα 160 στα οποίο κοστολόγησε η Μονακό τον παίκτη κατά την έναρξη της διαπραγμάτευσης και ποσό που ο Florentino αρνήθηκε να πληρώσει σε πρώτη φάση.

Δεν θέλει ν’ανέβει πάντα απ’τα 20 εκατομμύρια σε μεταβλητές

Η θέση του ποδοσφαιριστή έχει αναγκάσει τη Μονακό να κάτσει και να διαπραγματευτεί την αποχώρησή του, αλλά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης του monegasco club, Dmitry Rybolovlev, έχει προειδοποιήσει ότι αν η Μαδρίτη θέλει να δει τον παίκτη στα λευκά αυτό το καλοκαίρι, δεν θα πληρώσει λιγότερα απ’τα προαναφερθέντα 150 εκατομμύρια. Τα πάντα δείχνουν ότι οι δύο σύλλογοι θα συναντηθούν σ’αυτό το σημείο. Τώρα είναι σειρά της διαπραγμάτευσης των μεταβλητών.

Η Μονακό προτίθεται να προσθέσει ακόμα 30 εκατομμύρια, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να μειώσει σημαντικά το ποσό αυτό. Στη μεταγραφή του Bernardo Silva στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ανήλθε στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ο Rybolovlev συμπεριέλαβε μεταβλητές συνολικά 30 εκατομμυρίων. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιθυμεί να υπερβεί τα 20. Σ’αυτές τις μεταβλητές θα συμπεριλαμβάνονταν πρόσθετες πληρωμές για την κατάκτηση των τίτλων της Liga, του Κυπέλλου και του Champions League, καθώς και για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι ακόμη και για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας του τουρνουά. Ίσως, όπως και στην τιμή της μεταγραφής, η συμφωνία να’ναι καθόδον.

Θα υπογράψει για 6 χρόνια και 6 (+1) εκατομμύρια ευρώ ετησίως

Ο παίκτης περιμένει με ανυπομονησία να κλείσουν οι δύο σύλλογοι τη συμφωνία γνωρίζοντας ότι εφόσον συμβεί αυτό θα μετατραπεί αυτόματα στον παίκτη των οπαδών στο Santiago Bernabeu για τις επόμενες έξι σεζόν. Ο μισθός του θ’ανέβει στα 6 εκατομμύρια ετησίως, συν ένα άλλο ένα μεταβλητό ποσό που θα είναι γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Κίλιαν ξέρει ότι αν τεθεί στις εντολές του Zizou, όπως φαίνεται επικείμενο, θα’χει ελεύθερο το νούμερο 19, νούμερο που έχει αφήσει ο Κροάτης Luka Modric μετά την επιλογή του 10 που φορούσε ο Κολομβιανός James Rodriguez. Ο Γάλλος  φορούσε τον αριθμό 29 στην σεζόν που αναδύθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη Μονακό.

Ενώ επιλύεται η διαπραγμάτευση, με επικεφαλής τον αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Jose Angel Sanchez, με τη σκιά του Jorge Mendes να πετά πάνω απ’τη διαπραγμάτευση, Florentino Pérez και Ζινεντίν Ζιντάν ενημερώνονται συστηματικά για κάθε βήμα. Ο Mbappé μπορεί να μετατραπεί σε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε λίγα λεπτά ή ακόμα κι εβδομάδες. Το λόγο έχει η Μονακό...


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.