News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ακόμα πιο δύσκολο για τον Zidane: η διαχείριση του «BBCM»

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Του J. I. García-Ochoa

Η άφιξη του Mbappé θ’αύξανε περαιτέρω του ανταγωνισμού στο ρόστερ

Η περισσότερη από πιθανή άφιξη του Mbappé μετά την αρχική συμφωνία στην οποία έχουν φτάσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό για 180 εκατομμύρια εστιάζει τώρα στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο υπεύθυνος να διαχειριστεί ένα υπερθετικό ρόστερ και μια επίθεση γεμάτη αστέρια.

Επειδή το μεγάλο ερώτημα που κάνουν τώρα οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλοί εργαζόμενοι του ίδιου του club είναι το πώς θα διαχειριστεί ο Ζινεντίν μια ομάδα με τους Κριστιάνο, Μπενζεμά, Μπέιλ και Mbappé... συν ένα εντυπωσιακό κατάλογο μέσων. Επειδή το πρόβλημα δεν είναι ότι με το 4-3-3 θα πρέπει να αφήσει έξω έναν απ’τους τέσσερις επιθετικούς, αλλά παίκτες όπως ο Isco -που για τον Zizou στο επίπεδο του περασμένου έτους είναι εκ των καλύτερων στον κόσμο ή - ή ο Asensio - μεγάλο στοίχημα του club και του τεχνικού- μόλις που θα’χαν ευκαιρίες. Αυτό, για να μην αναφέρουμε τους Ceballos, Kovacic, Lucas Vázquez ...

Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Ζιντάν έθεσε μια προϋπόθεση για την άφιξη του Mbappé, που ήταν η έξοδος ενός απ’τα μέλη του BBC, δείχνοντας τον Bale, με τον οποίο έχει μια σπουδαία σχέση αλλά τον οποίο βλέπει πιο ασταθή λόγω των τραυματισμών. Αλλά ούτε ο παίκτης θέλει να φύγει ούτε στο σύλλογο φαίνονται διατεθειμένοι να του ανοίξουν τις πόρτες τόσο εύκολα, έτσι ώστε η πρώτη επιλογή θα’ναι να πείσουν τον Ζιντάν να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία.

Ο Γάλλος είχε ήδη ένα θέμα την περασμένη σεζόν με τους Morata και James, πανόραμα που θα αποδεικνύονταν ακόμη πιο δύσκολο αυτή τη σεζόν. Επειδή για τον Ισπανό επιθετικό δεν θα’ρχονταν ένας ακόμα παίκτης, αλλά η πιο ακριβή υπογραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ένας παίκτης που έχοντας πωληθεί για 180 εκατομμύρια ευρώ, θα’ρχονταν στην Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει. Για τον Κολομβιανό έχει έρθει ο Ceballos, ο οποίος υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσει υπομονετικά το καθεστώς αναπληρωματικού αυτή τη σεζόν, αλλά οι Asensio και Isco έχουν ήδη πάρει περισσότερο βάρος στην ομάδα και δεν φαίνεται να’ναι πολύ πρόθυμοι ν’απολαύσουν μόνο τα υπολειμματικά λεπτά που τους αφήνουν οι τέσσερις μπροστινοί κι ο Modric κι ο Kroos, άθικτοι για τον Zizou.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.