News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata θα πει στον Zidane να τον υπολογίζει

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θ'άλλαζε την ιδέα του, μόνο εάν ο σύλλογος αποφασίσει ν'ακούσει προσφορές

Ο Morata έχει μπροστά μια συνομιλία με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να μάθει ποιος θα'ναι ο ρόλος που θα πρέπει ν'αναλάβει κατά τη διάρκεια της σεζόν που ξεκίνησε χθες για τους madridistas παίκτες με ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες ο επιθετικός πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρά το ότι πίστευε ότι ο τελικός του Κάρντιφ επρόκειτο να'ναι το τελευταίο παιχνίδι του στα λευκά madridista, ο διεθνής Ισπανός ξέρει ότι η δέσμευσή του για την Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να στέκεται κι έχει περισσότερη επιθυμία από ποτέ να αποδείξει ότι είναι σε θέση ν'αναλάβει περισσότερα γαλόνια απ'όσα έχε λάβει μέχρι στιγμής. Θέλει να κάνει τον τεχνικό να δει ότι κάνει λάθος στο να τοποθετεί πάντα μπροστά τον Μπενζεμά στα μεγάλα παιχνίδια.

Με την πόρτα της United κλειστή λόγω της υπογραφής του Lukaku κι αυτή της Τσέλσι έτοιμη να κλείσει, λόγω του Aubameyang, ο Morata δεν θέλει να μπει σε μια σύγκρουση που μπορεί να βλάψει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα της οποίας αισθάνεται συμμέτοχος. Θέλει να βοηθήσει, να προσφέρει το ποδόσφαιρό του έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει τους επόμενους δύο τίτλους που έχει μπροστά της τον Αύγουστο ενάντια ακριβώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του José Mourinho, ο οποίος πάλεψε για την απόκτησή του, και τη Barcelona.

Σταθερό στοίχημα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δείξει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ ενδιαφέρον στο να πουλήσει τον παίκτη. Δεν έχει πέσει απ'τα 90 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας την απουσία της ανάγκης και την εμπιστοσύνη στον επιθετικό. Ενώπιον αυτής της κατάστασης, ο Morata αναλαμβάνει τη δέσμευσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλάζοντας εντελώς το τσιπ. Εάν η αγορά και τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν αποφέρουν μια νέα κατάσταση, θα'ναι η ώρα να κάτσουν τα μέρη και να μελετήσουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Εν τω μεταξύ, ο φορ θα παλέψει για να κάνει τον Ζιντάν να δει ότι κάνει λάθος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.