News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα στοιχεία για την επιχείρηση του James Rodríguez μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Bayern

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μπάγερν δεν έχει υποχρέωση αγοράς μετά τον δανεισμό

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου έκλεισαν μια περίπλοκη συμφωνία για τον δανεισμό του James Rodríguez στη γερμανική ομάδα. Μάλιστα, ο Κολομβιανός δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που μεταφέρει την λευκή ομάδα στο Λος Άντζελες.

Το σύμφωνο περνά από δύο χρόνια δανεισμού του παίκτη απ'την Ρεάλ Μαδρίτης στη Μπάγερν Μονάχου κατά τη διάρκεια αυτής και της επόμενης σεζόν. Κάθε σεζόν δανεισμού η γερμανική ομάδα θα πληρώσει 5 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η γερμανική ομάδα διατηρεί μια οψιόν αγοράς περίπου στα 40 εκατομμύρια μετά το τέλος του δανεισμού. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση εκ μέρους της γερμανικής οντότητας. Θ'αποφασίσουν όταν έρθει η ώρα.

Αυτές τις δύο σεζόν οι πλήρεις αποδοχές του παίκτη (8 εκατομμύρια ευρώ και 8,2 εκατομμύρια ευρώ μικτά) θα βαρύνουν τη Bayern. Σε αντίθεση με άλλους δανεισμούς, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ στον Κολομβιανό για το μισθό του, ούτε για τυχόν πριμ που μπορεί να κερδίσουν αυτοί που ήταν μέχρι τώρα οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην επιχείρηση έχουν συμπεριληφθεί μεταβλητές με βάση τις επιτυχίες της Μπάγερν Μονάχου και οι οποίες θα επηρεάσουν τη συνολική τιμή της συμφωνίας που συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο συλλόγων.

Αν στο τέλος του δανεισμού η Μπάγερν δεν θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, ο James θα'πρεπε να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία θα'χε ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ για την σεζόν 2019-2020.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.