News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: ο James Rodríguez πάει στη Bayern Múnich

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κολομβιανός πάει δανεικός για δύο χρόνια με οψιόν αγοράς 60 εκατομμυρίων


Ο James Rodríguez είναι πλέον παίκτης της Μπάγερν. Η γερμανική ομάδα έχει κάνει επίσημη τη συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον δανεισμό του Κολομβιανού για δύο σεζόν με επακόλουθη υποχρεωτική αγορά.

Η γερμανική ομάδα αναλαμβάνει τον μισθό του παίκτη για τις επόμενες δύο σεζόν και η τιμή αγοράς τοποθετείται στα 60 εκατομμύρια ευρώ στο καλοκαίρι του 2019. Ο James παίρνει 6 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Η συμφωνία ήταν σχεδόν κλειστή εδώ και δύο ημέρες και ήταν σήμερα το πρωί, όταν επισημοποιήθηκε η μεταγραφή.

Με τον Αντσελότι απέδωσε στο μέγιστο

Μ’αυτόν τον τρόπο, ο Κολομβιανός συναντιέται και πάλι με τον Κάρλο Αντσελότι, προπονητή με τον οποίο έδειξε την καλύτερη εκδοχή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός είναι ένα ρητό αίτημα του Ιταλού, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έδωσε έξοδο στον Ντάγκλας Κόστα με προορισμό την Γιουβέντους.

Ο James θέλει ν’αναλάβει ένα ρόλο σημασίας που δεν του δίνει ο Ζιντάν και που πιστεύει ότι υπό το χέρι του Αντσελότι θα μπορέσει να επανακτήσει. Ο Ιταλός του έχει προσφέρει λεπτά και καθεστώς βασικού, κάτι που ο Γάλλος δεν μπορεί να του δώσει αυτές τις στιγμές.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.