News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé πιέζει για να πάει στη Μαδρίτη και η υπογραφή είναι κοντά στο να κλείσει στα 150 εκατομμύρια

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Του Fermin de la Calle

Οι λευκοί πρόσφεραν 130 και η Μονακό ζητούσε 160

Ο παίκτης έχει πιέσει τη Μονακό για να πωληθεί μετά τη συνομιλία που είχε τις τελευταίες ώρες με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Kylian Mbappé είναι μόλις ένα βήμα μακριά απ'το να γίνει παικτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαπραγμάτευση έχει υποστεί μια επίσπευση σήμερα το πρωί, μετά την πίεση του παίκτη στο monegasco club για να πωληθεί στο λευκό σύνολο. Η συζήτηση που έλαβε χώρα μεταξύ του Ζινεντίν Ζιντάν και του παίκτη έχει αποδειχθεί θεμελιώδης έτσι ώστε ο Mbappé να πάρει την πρωτοβουλία, το οποίο έχει αλλάξει ουσιαστικά το σενάριο.

Η Μονακό είχε κοστολογήσει δημοσίως τον ποδοσφαιριστή της στην τιμή των 160 εκατομμυρίων, αλλά είχε συναντήσει την άρνηση της Μαδρίτης να πληρώσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια. Ωστόσο, με την αλλαγή του πλαισίου, η γαλλική ομάδα έχει προειδοποιήσει τον José Ángel Sánchez, γενικό διευθυντή του λευκού club, ότι δεν θα άφηνε τον παίκτη να φύγει τη φετινή σεζόν για λιγότερα από 150 εκατομμύρια. Τιμή στην οποία δείχνουν ολα ότι θα κλείσει η μεταγραφή. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθεί το μπόνους που θα περιληφθεί εφόσον ο παίκτης παίξει στο Mundial της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι, αν ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ αυτού, καθώς κι ένα μπόνους για κάθε τίτλο που κατακτά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.