News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αρχική συμφωνία Μαδρίτης-Mónaco για τον Mbappé: 180 εκατομμύρια !!!

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Το λευκό club θα πληρώσει για τον επιθετικό 160 σταθερά συν άλλα 20 σε στόχους

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε κατ 'αρχήν συμφωνία με τη Μονακό για τη μεταγραφή του Kylian Mbappé για έναν αριθμό που κονιορτοποιεί όλα τα ρεκόρ μέχρι σήμερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου: 180 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διασπαστούν σε 160 εκατομμύρια σταθερά συν άλλα 20 σε στόχους, αν κι άλλες πηγές της διαπραγμάτευσης αναφέρουν ότι η επιχείρηση μπορεί να κλείσει στα 150 + 30 εκ. Σε κάθε περίπτωση, και εν αναμονή του πώς θα καταλήξει το σίριαλ Neymar-PSG, τα 105 εκατομμύρια που πλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Pogba το περασμένο καλοκαίρι, πολύ σύντομα θα’ναι σύντομα ιστορία, με τη μεταγραφή της μεγάλης αίσθησης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ZIDANE

Μόλις επιλυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να συμφωνηθούν, ο νεαρός (18 ετών) Γάλλος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για έξι σεζόν, σε κάθε μία απ’τις οποίες θα αμείβεται με περίπου επτά εκατομμύρια καθαρά, και η πρόθεση όλων των μερών είναι να ενσωματωθεί στις επόμενες μέρες στην λευκή πειθαρχία. Μετά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό που αποκάλυψε αυτή η εφημερίδα, στην οποία το monegasco club ξεκίνησε ζητώντας 190 εκατομμύρια, για τη μεταγραφή του παίκτη έμεινε μόνο το να’δινε ο Ζιντάν την έγκρισή του στην ένταξή του μετά την αποχώρηση του Morata για την Τσέλσι, έτσι ώστε είχε σε αναμονή μια συνάντηση με τον Florentino Pérez και τον José Ángel Sánchez. Αν κι ο προπονητής δεν έχει κρύψει ποτέ το θαυμασμό του για τον συμπατριώτη του, είχε διατηρήσει ορισμένες επιφυλάξεις ενώπιον της δυσκολίας που μπορούσε να σημαίνει ο χειρισμός μιας επίθεσης με τέσσερα πρώτα ξίφη όπως τους Cristiano, Bale, Μπενζεμά και Mbappé.

Ο KYLIAN ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ

Γι’αυτό η Μαδρίτη έχει χειριστεί επίσης μια δεύτερη επιλογή, αυτή του να κλείσει την υπογραφή και να μείνει ο παίκτης δανεικός για μία σεζόν στη Μονακό, δυνατότητα που οι ιδιοκτήτες της Μονακό, ο Dimitri Rybolovlev κι ο αντιπρόεδρος Vadim Vasiliyev, έχουν μελετήσει πάντα με ευχαρίστηση. Ωστόσο, μετά τις πολλές τηλεφωνικές τους συνομιλίες με τον Ζιντάν και την συνάντησή του με τον Florentino Pérez στο Παρίσι, ο παίκτης επιθυμεί να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια και θεωρείται ικανός να βρει μια θέση στην βασική εντεκάδα του Ζιντάν.

Η CITY ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΜΕΝΟ

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε εντείνει τις τελευταίες εβδομάδες τις κινήσεις της για τον Mbappé και το περιβάλλον του, το οποίο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα να εκδώσει η Μονακό μια δήλωση καταγγέλλοντας ότι «μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι» μιλούσαν με τον παίκτη χωρίς τη συγκατάθεσή της, σε ό, τι ερμηνεύτηκε ως συγκεκαλυμμένος υπαινιγμός προς τον Γκουαρντιόλα για συνάντησή του με τον παίκτη και τον πατέρα του. Ωστόσο, η City γνωρίζει πλέον ότι η συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό βρίσκεται μόνο εν την απουσία των συνηθισμένων λεπτομερειών και θεωρεί τον παίκτη χαμένο. Απ’τη μεριά της, η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να παίζει σε δύο πλευρές, διαπραγματευόμενη με τον Neymar κι εν αναμονή του Mbappé, αν και γνωρίζει ότι οι πιθανότητές της δεν είναι πολλές δεδομένου ότι η Μονακό δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη και να ενισχύσει έτσι έναν άμεσο ανταγωνιστή.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.