News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kroos αποσύρεται απ’την προπόνηση

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Γερμανός απουσίασε προληπτικά αφού παρατήρησε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του

Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονηθηκε στις εγκαταστάσεις του UCLA προετοιμάζοντας το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (20:00 η ώρα 06:00, στην Ελλάδα), σε ό, τι θα'ναι το δεύτερο φιλικό της στο International Champions Cup μετά την πρεμιέρα της ενάντια στη Γιουνάιτεντ. Μια σίγουρη απουσία φαίνεται αυτή του Toni Kroos, ο οποίος αποχώρησε απ'την προπόνηση, προφανώς από κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο που δεν πρέπει να'ναι κάποιας σοβαρότητας.

Ο Γερμανός αποσύρθηκε προληπτικά. Ούτε κι ο Sergio Ramos βγήκε στο γήπεδο, λόγω των ενοχλήσεων του στο αυτί. Ο στόπερ δούλεψε στο γυμναστήριο με αεροβικές ασκήσεις, για να πάρει φόρμα, αλλά φαίνεται περισσότερο από περίπλοκο να παίξει στο Clásico στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι.

Ο Ζιντάν δεν θα χρησιμοποιήσει ακόμη ούτε και τους Κ 21 που ήταν οι τελευταίοι που ενσωματώθηκαν. Πρόκειται για τους Asensio, Ceballos, Borja Mayoral και Jesús Vallejo.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.