News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos παρελαύνει στην πασαρέλα

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Του J.L Calderón

Θα παρουσιαστεί σήμερα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Σήμερα είναι η σειρά του Dani Ceballos να παρελάσει στην πασαρέλα των παρουσιάσεων ως madridista, ο οποίος θα φορέσει τα λευκά για πρώτη φορά στις 14.00 στο Santiago Bernabeu. Ο παίκτης θα πάρει τη σκυτάλη απ’τους Vallejo και Theo Hernández, τις άλλες μεταγραφές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. Τριπλέτα της Μαδρίτης χωρίς να’χει ολοκληρωθεί ακόμη ο Ιούλιος, προσθέτοντας την ενσωμάτωση του Llorente μετά τον δανεισμό στην Αλαβές.

Από σήμερα, ο Ceballos θα ζήσει μερικές ξέφρενες μέρες. Μετά την ιατρική εξέταση νωρίς το πρωί, θα πάει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να παρουσιαστεί στις 14.00. Λίγο μετά θα βγει στο γήπεδο ντυμένος στα κοντά και θα’χει την πρώτη επαφή με τους νέους οπαδούς του. Αργότερα, θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και θ’αρχίσει να προετοιμάζει τις βαλίτσες για να κατευθυνθεί προς το Λος Άντζελες για να τεθεί στις εντολές του Ζιντάν. Αυτό θα γίνει αύριο και θα το κάνει μαζί με το υπόλοιπο των διεθνών της Κ 21 οι οποίοι θα ενσωματωθούν στη λευκή προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες: Marcos Llorente, Asensio, Borja Mayoral, Vallejo κι ο ίδιος ο Ceballos. Είναι τα πέντε παιδιά που αύριο θα ενισχύσουν το madridista ρόστερ.

Νεαρά ταλέντα

Περιέργως, μια παρόμοια προσγείωση νεαρών ταλέντων απ’την Κ 21 της Ισπανίας μ’αυτήν που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2013, όταν οι Jesé, Morata, Isco, Illarramendi, Nacho και Carvajal τέθηκαν στις εντολές του Κάρλο Αντσελότι μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ceballos, για τον οποίο η Μαδρίτη κατέβαλε 16 εκατομμύρια ευρώ κι ο οποίος έχει υπογράψει ως madridista για τις επόμενες έξι σεζόν, θα μεγαλώσει ένα κέντρο πολυτελείας του λευκού συνόλου, το οποίο προσθέτει τον πρώην bético στον κατάλογο των Kroos , Modric, Casemiro, Llorente, Kovacic, Isco και Asensio. Οκτώ παίκτες στις εντολές του ΖΖ.

Ο Ceballos θα φορέσει τη νέα φανέλα του κι επίσης τον νέο αριθμό του, γιατί εκ των προτέρων δεν θα συνεχίσει με το 10 που φορούσε στη Μπέτις, αν και ο αριθμός αυτός είναι ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την αποχώρηση του James στην Μπάγερν. Ένας αριθμός, αυτός που άφησε ο Κολομβιανός, που όλα δείχνουν ότι θα πάει στην πλάτη του Asensio, εφ’όσον ο Isco φαίνεται ότι επιθυμεί να συνεχίσει με τον ανέκαθεν αριθμό του. Με τον τρόπο αυτό, μένουν ελεύθερα τα 18 (Mariano) και 21 (Morata). Επίσης, σύντομα θα απελευθερωθεί το 23 του Danilo, αλλά όλα δείχνουν ότι θα φορέσει το 18 ή το 21.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο παίκτης θα’ναι ένας ακόμη στο ρόστερ του Ζιντάν ενόψει της επόμενης σεζόν, ένα απ’τα ζητήματα που σε κάποια στιγμή περιέπλεξαν την επιχείρηση έτσι ώστε να ντυθεί ο πρώην bético στα λευκά. Αύριο θα κατευθυνθεί προς το Λος Άντζελες για να ξεκινήσει τη νέα του madridista περιπέτεια.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.