News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Isco δεν επαναπαύεται

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Δεν θέλει να χάσει τη θέση του και συνεχίζει με το πλάνο ενδυνάμωσής του 

Το λεωφορείο της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πλέον φύγει. Ένα αυτοκίνητο με φιμέ περίμενε τον τελευταίο παίκτη για ν’ανέβει απ’το UCLA προς το ξενοδοχείο όπου ξεκουράζονταν ήδη το ρόστερ. Ο εν λόγω παίκτης ήταν ο Isco, ο οποίος έμεινε και πάλι στο γυμναστήριο για να δουλέψει με βάρη, μετά από μια σκληρή δουλειά στην αντοχή.

Όπως σχολιάζουν κάποιοι στην αποστολή, η δουλειά του Cristiano όλα αυτά τα χρόνια έχει ανοίξει έναν δρόμο. Όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι αν θέλουν να αποδώσουν και ν’αντέξουν καιρό στην ελίτ, δεν απομένει άλλο απ’το να προσπαθήσουν σκληρά, κι αυτό υποχρεώνει όχι μόνο να δουλέψουν στο γήπεδο αλλά και να δουλέψουν υπερωρίες στο γυμναστήριο.

Ο Isco έχει καθιερωθεί τη φετινή σεζόν ως ένας σταθερός στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει κάνει ένα οριστικό άλμα, η επιρροή του στο παιχνίδι της ομάδας είναι πλέον αδιαμφισβήτητη και το καθεστώς του στ’αποδυτήρια είναι αρκετά διαφορετικό. Μετά από κάποια πρώτα χρόνια σκαμπανεβασμάτων, τώρα κανείς δεν τον αμφισβητεί, αλλά ο Isco είναι ο πρώτος που γνωρίζει ότι το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις αλλά να διατηρηθείς.

Συνδεδεμένος στο γρασίδι

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σ’αυτές τις πρώτες μέρες των προπονήσεων στο UCLA ο Isco δεν επαναπαύεται. Εντελώς το αντίθετο. Ο malagueño είναι ένας απ’τους διακεκριμένους στην ομάδα, καθιστώντας σαφή την ποιότητά του στα ματς εξάσκησης, όπως πάντα, αλλά τρέχει και παλεύει ως ένας ακόμα κι έχει προσθέσει ένα σχέδιο για να βελτιώσει την δύναμη και την αντοχή.

Και είναι ότι ο Isco γνωρίζει ήδη με το παραπάνω τι είναι η Μαδρίτη. Έχει ζήσει το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό που τον έκανε να εξετάσει κάποτε το να φύγει απ’τον λευκό σύλλογο. Τώρα όλα έχουν αλλάξει, στο βαθμό που θα’ναι ένας απ’τους επόμενους που θ’ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

Αλλά ούτε ο νέος ρόλος του ούτε η εμπιστοσύνη του club δεν του εγγυάται τίποτα, γι’αυτό ο Isco έχει επιστρέψει με όρεξη για να συνεχίσει να εξελίσσεται. Γνωρίζει ότι φέτος τα πάντα θα’ναι και πάλι περίπλοκα. Η επιστροφή του Μπέιλ, ο οποίος φαίνεται να’χει επανέλθει, η παρουσία του Asensio, ο οποίος ζητά όλο και πιο επίμονα περισσότερα παιχνίδια, ο Kroos, ο Modric ... Ούτε καν η αποχώρηση του James δεν έχει ανοίξει το δρόμο σε κανέναν. Παρά το ότι ο Κολομβιανός ήταν ένας απ’τους άμεσους ανταγωνιστές του Isco, φέτος θα υπάρξουν κι άλλοι.

Ο Ζιντάν θα συνεχίσει να εφαρμόζει την πολιτική των rotations, αλλά η πρόκληση του Isco είναι να παραμείνει παρόντας στα μεγάλα ραντεβού. Είναι αυτό που του έλειψε τόσα χρόνια -ήταν αναπληρωματικός στον τελικό στη Λισσαβόνα και στο Μιλάνο-αλλά βασικός στο Κάρντιφ. Κι αυτό του έχει κοστίσει μια προσπάθεια που τώρα δεν είναι διατεθειμένος να χαραμίσει.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Malagueño ξέρει ότι είναι έτος Mundial κι ότι η προετοιμασία για ν’αντέξει όλη τη σεζόν πρέπει να’ναι απαιτητική. Διακυβεύει επίσης πολλά με La Roja.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.