News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Cris, σε χρειαζόμαστε»

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ζιντάν τηλεφωνεί στον Cristiano για να του καταστήσει σαφές ότι δεν γίνεται να φύγει


Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Cristiano, αποφασισμένος να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως αποκάλυψε η εφημερίδα A Bola. Ο θυμός του Ρονάλντο, ο οποίος αισθάνεται διωκόμενος απ’το Υπουργείο Οικονομικών και λίγο προστατευμένος απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε στ’αυτιά του Γάλλου προπονητή, σε διακοπές με την οικογένειά του στην Ιταλία, και το πρώτο που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον Πορτογάλο στη συγκέντρωση της Πορτογαλίας στη Ρωσία για να διαπιστώσει αν ήταν πραγματικά αλήθεια αυτό που ανέλαβε να διαρρεύσει το περιβάλλον του Πορτογάλου στα μέσα ενημέρωσης.

Ο λόγος του Ζιντάν μετρά, και πολύ, για τον Ρονάλντο. Ο Γάλλος ήταν ο μόνος ικανός να πείσει τον CR7 ότι αυτή την σεζόν έπρεπε να ξεκινήσει να κατανέμει τις προσπάθειες, όπως και συνέβη, με άριστα αποτελέσματα στο αποφασιστικό κομμάτι αυτής της τελευταίας σεζόν. Κι ο Γάλλος έχει τουλάχιστον ζητήσει απ’τον Πορτογάλο να επανεξετάσει την απόφασή του και να μην φύγει σε καμία περίπτωση. Επίσης, του κατέστησε σαφές ότι για τον ίδιο και για την υπόλοιπη ομάδα παραμένει κρίσιμος.


Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Ο Zizou του είπε ότι τον χρειάζονται τόσο για το ανταγωνιστικό πνεύμα του όσο και για τα γκολ του. Ότι αυτής της γενιάς της απομένουν πολλά πράγματα να κερδίσει κι ότι πρέπει να συνεχίσουν μαζί. Κι ότι τα πάντα μπορούν να διορθωθούν, του είπε ο Γάλλος.

Η θετική επίδραση

Ο Zizou γνωρίζει την επίδραση του CR7 στην ομάδα κι έτσι είπε στον ίδιο τον παίκτη. Τον έκανε να δει ότι η Μαδρίτη είναι μια νικήτρια ομάδα χάρη στον ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος είναι πεπεισμένος ότι τα πάντα θα μείνουν μόνο σε μια ένταση.

Ο προπονητής δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά του να διορθώσει την κατάσταση. Η σχέση του με τον Πορτογάλο είναι περισσότερο από καλή, και είναι περισσότερο από πιθανό να προσπαθήσει ο τεχνικός ακόμα και να καθίσει με τον παίκτη όταν επιστρέψει αυτός απ’τις διακοπές του, αν δεν είναι πάρα πολύ αργά για να τον πείσει ότι η Μαδρίτη είναι εκεί όπου μπορεί να’ναι καλύτερα κι ότι τον χρειάζονται.

Ο προπονητής, αν στο τέλος διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει γυρισμός, έχει ξεκάθαρο ότι δεν θέλει κανέναν στην ομάδα που δεν συμμετέχει στο εκατό τοις εκατό κι ότι κανείς δεν πρόκειται να μείνει παρά τη θέλησή του. Ή είναι για όλα ή δεν θα’ναι, κι ο Zizou έχει δώσει ήδη σαφείς ενδείξεις ότι η δέσμευση όλων, η οποία περισσεύει στον CR7, ήταν το αξίωμα για να’χει ένα ρόστερ στην πρίζα και να κάνει μια ιστορική σεζόν σε επίπεδο παιχνιδιού και τίτλων.

Αλλά η κλήση του Ζιντάν δεν ήταν η μόνη που έχει λάβει ο Cristiano. Ο ίδιος ο Sergio Ramos επικοινώνησε με τον συμπαίκτη του για να εμφανιστεί στην ίδια γραμμή με τον τεχνικό. Ο παίκτης απ’το Camas ήταν στο ρόλο του ως αρχηγός και είναι ένας ακόμα που ξέρει πολύ καλά πώς μπορεί να κάνει τον επιθετικό να αναθεωρήσει. Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Sergio ήταν επίσης σε μια παρόμοια θέση, αν και για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση, αλλά είναι αλήθεια ότι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει απ’την ομάδα και είχε επίσης μια πρόταση απ’τη United.

Ο παίκτης αναθεώρησε και η Μαδρίτη μπόρεσε να διορθώσει την κατάσταση, έτσι η συμβουλή που έχει μπορέσει να δώσει ο στόπερ μπορεί να αξίζει το βάρος της σε χρυσό. Ο Sergio έμεινε στο Μπερναμπέου και η ιστορία έχει ήδη γραφτεί και την ξέρει όλος ο κόσμος. Και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης και η United έχει παίξει αυτή τη σεζόν στο Europa League και στην Premier ήταν μια απογοήτευση. Ο Ρονάλντο μπορεί να το λάβει υπόψη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.