News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θέλει ν’αποφανθεί ο Cristiano

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος δεν δέχεται εκβιασμούς απ’το αστέρι του


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προδώσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πρώτα ήταν όταν τον κατέλαβε η θλίψη, μετά η άφιξη του Μπέιλ και τώρα ποιος ξέρει τι ακριβώς, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει και πάλι του κεφαλιού του και το έχει κάνει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του madridismo στα τελευταία 59 χρόνια.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ενδώσουν, αλλά θέλουν απ’τη στιγμή που θα τελειώσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, να’ρθει στη Μαδρίτη και, πρόσωπο με πρόσωπο με τον Florentino Pérez, να εκφράσει αυτό που σκέφτεται, αυτό που έχει διαγράψει το χαμόγελο απ’τους ίδιους που επευφημούσαν τον Ρονάλντο τις τελευταίες εβδομάδες.

O Florentino Pérez έχει ξεκάθαρο ότι δεν σκέφτεται να κρατήσει κανέναν παρά τη θέλησή του, αλλά ούτε και πρόκειται να βάλει πάνω απ’τα συμφέροντα της οντότητας, τα ατομικά συμφέροντα του κάθε παίκτη. Πιστεύει ότι σ’όλες αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να’ναι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή που σηματοδοτεί τους καιρούς και τα χρήματα μιας πιθανής επιχείρησης.

Ο Ρονάλντο, όπως διαπιστώνουν απ’την Ρεάλ Μαδρίτης μέσω των κοινωνικών δικτύων, έχει καταφέρει να κάνει να συμφωνήσουν σχεδόν όλοι οι οπαδοί. Το σύνθημα είναι ξεκάθαρο και κάνει αναφορά στο να μην ενδώσει ενώπιον κανενός εκβιασμού.

Η υποψία έγκειται στο ότι πίσω απ’την ένταση, υπάρχει μια σημαντική προσφορά μιας ομάδας, δείχνοντας προς δύο κατευθύνσεις: Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα’ναι η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή που θα θέσει την τιμή εξόδου και θα πλησιάσει, και πολύ, στα 200 εκατομμύρια ευρώ.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.