News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο Donnarumma θα παίξει στη Μαδρίτη»

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Του Pablo Egea

Στην Ιταλία βλέπουν τον Donnarumma στο λευκό σύνολο

«Κανείς απ'την Real, κανείς απ'την Real». Έτσι μας ξαπόστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της ιταλικής Κ 21 , όταν προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Gianluigi Donnarumma στην Κρακοβία. Μετά το σάλο που προκλήθηκε απ'τη μη ανανέωση του Ιταλού τερματοφύλακα με τη Milan και την πληροφορία της MARCA που επιβεβαιώνουν όλοι οι παρόντες Ιταλοί δημοσιογράφοι, θέλουν ν'απομονώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το αστέρι της Ιταλίας ενώπιον του αυριανού ντεμπούτο κατά της Πολωνίας.

«Πιθανότατα θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον παίκτη», μας είπε ο Marco Lollobrigida, εκφωνητής των αγώνων της Azzurri στην Πολωνία κι έχοντας επίγνωση ότι αν απέρριψε το milanista σύνολο ο Donnarumma είναι για να φορέσει τα λευκά απ'την επόμενη σεζόν. Στην Ιταλία δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το milanista αστέρι θα πακετάρει αυτό το καλοκαίρι για να βρεθεί στους νυν πρωταθλητές Ευρώπης. «Είναι ο ιδανικός τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Νέος, πολλής ποιότητας και με προσωπικότητα», διαβεβαιώνει η Vanesa Leonardi, του Sky Sports Italia.

Χωρίς να χαλαρώσει και χωρίς να σηκώσει το βλέμμα απ'τα φύλλα όπου υπέγραψε πολλά αυτόγραφα, ο νεαρός Ιταλός τερματοφύλακας υποδέχτηκε τους παρόντες στην πόρτα του ξενοδοχείου, όταν βγήκε η ιταλική αποστολή στο γήπεδο προπόνησης. Γνωρίζοντας ότι έχει πάρει την απόφαση της ζωής του κι ότι σύντομα θα εγκαταλείψει το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο τερματοφύλακας προσπαθεί να βάλει στην άκρη όλες τις συζητήσεις σχετικά μ'αυτό, επικεντρώνοντας στο Εuro, και να'ναι ο αντιπρόσωπός του ο οποίος ενεργεί.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του έχει να πει πολλά για το θέμα. Ένας απ'τους πιο γνωστούς μάνατζερ αυτή τη στιγμή, ο Mino Raiola, θα μπορούσε να'ταν το πιο σημαντικό κομμάτι έτσι ώστε να γίνει η επιχείρηση. Απ'την Ιταλία δείχνουν ότι με παίκτες στις περισσότερες απ'τις μεγάλες ομάδες της ηπείρου, θα'βλεπε με πολύ καλό μάτι να μπει στ'αποδυτήρια του Santiago Bernabeu μέσω του Gianluigi Donnarumma.

Κάτι που στη Milan δεν βλέπουν με καλό μάτι. Μάλιστα, δεν μελετάνε την έξοδο του παίκτη σ'αυτήν την αγορά. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Li Yonghong, έχει προειδοποιήσει σύμφωνα με το ιταλικό μέσο Il Giornale, ότι θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του, που λήγει στις 18 Ιουνίου του 2018. «Δεν είναι προς πώληση», δήλωσε ο ηγέτης του συλλόγου, που απειλεί ακόμη και ν'αφήσει τον τερματοφύλακα στις κερκίδες το επόμενο έτος για την άρνησή του ν'ανανεώσει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.