News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τελευταία επίθεση για τον Mariano, εκτιμώμενος απ’τη Μαδρίτη στα 15 εκατομμύρια

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο παίκτης θα μπορούσε να’χει προορισμό την επόμενη εβδομάδα


Είναι ένα απ’τα στολίδια της αγοράς. Ο Mariano Díaz, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πολύ κοντά στο να βρει ομάδα για τη σεζόν 17-18. Ο πλειστηριασμός είναι σε εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα θα μπορούσε να’χε νικητή. Ενώ η Μαδρίτη τον έχει κοστολογήσει στα 15 εκατομμύρια, κάποια ομάδα είναι διατεθειμένη να φτάσει πλέον στα 10, ποσό που θα μπορούσε να καταλήξει να αποδεχτεί το λευκό club, το οποίο θα διατηρούσε πάντα μια οψιόν επαναγοράς.

Η Εσπανιόλ τον έχει ως κύριο στόχο για την επίθεσή της, επίσης ενδιαφέρει τη Μάλαγα... Όμως πολλές ομάδες έχουν αποχωρήσει απ’τον πλειστηριασμό για καθαρά οικονομικούς λόγους. Φεύγοντας δανεικός, θα’ταν πολλοί περισσότεροι οι ικανοί σύλλογοι να αγωνιστούν για την υπογραφή του. Ως μεταγραφή, το εύρος των υποψηφίων μειώνεται δραματικά λόγω της κοστολόγησης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο ομάδες, απ’τη Γαλλία και την Premier, είναι επίσης ζωντανές στην τελευταία επίθεση για τον Ισπανο-Δομινικανό, οι οποίες κατ 'αρχήν θα πάρουν τον φορ, αν και στο τραπέζι, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κλείσει ένας δανεισμός για δύο σεζόν. Ο Mariano ανανέωσε πέρυσι με τη Μαδρίτη για πέντε σεζόν, έτσι ώστε η σύμβασή του με το Λευκό Οίκο διαρκεί μέχρι το 2021.

Παρά το ότι είχε πολύ λίγες ευκαιρίες στη Μαδρίτη του Ζιντάν, ο μέσος όρος του στο σκοράρισμα αυτή τη σεζόν ήταν εξαιρετικός: ένα γκολ κάθε 60 λεπτά. Έβαλε πέντε γκολ, ένα στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κύπελλο, σε 14 παιχνίδια αλλά μόνο σε 302 λεπτά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.