News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano επικροτεί την πρώτη απόφαση του Florentino μετά την επανεκλογή του

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Του Victor Garcia

Ο Πορτογάλος, ικανοποιημένος με την υπεράσπισή του

Του Πορτογάλου του έχει αρέσει να διαβάσει και ν’ακούσει την υπεράσπιση του προέδρου σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση με το Υπουργείο Οικονομικών. Είναι ένα σημάδι της αγάπης του λευκού προέδρου το οποίο έτυχε θετικής υποδοχής


Μια χειρονομία. Του Κριστιάνο Ρονάλντο του αρέσουν οι λεπτομέρειες, τόσο όσο και τις αντιπαθεί, και μια υπεράσπιση εκ μέρους του τωρινού του προέδρου, Florentino Pérez, τόσο στο «Onda Cero» όσο και στη «Marca» ήταν αρκετή για να ηρεμήσει την διάθεση και να δείξει ικανοποιημένος με αυτή την ενέργεια. Είναι η αρχή μιας προσέγγισης μεταξύ του παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης που, μετά την ένταση εκ μέρους του Πορτογάλου που προκλήθηκε λόγω της κατηγορίας του Υπουργείου Οικονομικών, φαίνονταν να μην είχε γυρισμό.

Είναι αυτό που έψαχνε και του έλειπε. Η δήλωση που έκανε την περασμένη εβδομάδα η Μαδρίτη ενώπιον της ενδεχόμενης απάτης του παίκτη βιτρίνα της δεν ήταν αρκετή για τον Ρονάλντο. Σε σύγκριση με το «φανατισμό» που βιώθηκε στη Barcelona, όταν ο Μέσι πέρασε από μια παρόμοια κατάσταση, αυτό το κείμενο δεν ήταν τίποτα (κι αυτό ενώ το merengue club έκανε μια εξαίρεση, γιατί δεν το είχε κάνει με καμία άλλη υπόθεση ενός παίκτη του). Με την συνείδηση καθαρή ότι έχει υπάρξει ​​διαφανής στην οικονομική του διαχείριση, ήταν απογοητευμένος με την ανταπόκριση της ομάδας του κι αισθάνονταν κακομεταχειρισμένος απ’τον ισπανικό Τύπο.

Λίγες μέρες μετά ήρθε στο φως αυτή η πικρία του Cristiano, και με το πρόσχημα της «επανεκλογής» (χωρίς εκλογές) του Pérez, ως madridista πρόεδρος, ο ηγέτης παραχώρησε δύο συνεντεύξεις: μία στο ραδιόφωνο «Onda Cero» και μια άλλη στη Marca. Σ’αυτήν την τελευταία μπόρεσε να εξηγήσει: Τα πάντα στη ζωή μπορούν να συζητηθούν και μέσα απ'το διάλογο μπορούν να λυθούν. Είχα πάντα πολύ καλή άποψη για τον Κριστιάνο και θα δούμε πού τελειώνει αυτό (…)Δεν ξέρω το θέμα μιας φορολογικής δήλωσης όπως της δικής του, αλλά έχουμε μιλήσει με το δικηγορικό γραφείο του, Baker, και μπορούμε να πούμε ότι όταν έπαιζε στην Premiership, είχε μια εταιρική δομή για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του, η οποία είναι η ίδια μ’αυτήν που είχε εδώ. Ο παίκτης, σίγουρα, δεν απέκρυψε ποτέ το εισόδημά του απ’την εκμετάλλευση της εικόνας κι έχει δηλώσει τα έσοδα του. Δεν έχει υπάρξει απόκρυψη. Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές, αλλά αν υπάρχουν, το θέμα θα καταλήξει στο δικαστήριο ή στο Ανώτατο, αλλά από εκεί στο να βγαίνει η εικόνα του παραβάτη δεν είναι φυσιολογικό. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.



Ο Florentino έχει περιβάλλει τα επιχειρήματα που διέρρευσε ο Πορτογάλος στον Τύπο και πλέον είναι κάτι που μπορεί να δώσει έναν καλύτερο τόνο σ’αυτήν την συνομιλία που αναφέρει ο Pérez. Ο Κριστιάνο, το πολύ μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου, θα αγωνίζεται στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Από εκεί και πέρα θα μπορέσει να συναντηθεί με τον λευκό πρόεδρο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει καλέσει τους δικούς του για τις 10 Ιουλίου, αν κι ο Κριστιάνο θα ενσωματωθεί αργότερα. Η Μαδρίτη κάνει ντεμπούτο στο καλοκαίρι εναντίον της Manchester United στις 23/7, τρεις μέρες αργότερα θα παίξει εναντίον της City και στις 29 θα δώσει ένα φιλικό με την FC Barcelona. Θα’ναι παρών ο Ρονάλντο; Αυτό που δεν μπορεί να χάσει είναι η συνάντηση της 31ης Ιουλίου ... όταν ο δικαστής τον έχει καλέσει να καταθέσει στο Δικαστήριο των Οδηγιών Νο 1 του Pozuelo de Alarcón ως ερευνώμενος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.