News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τ’αποδυτήρια ζητάνε απ’τον Florentino να συνεχίσει στη Μαδρίτη ο Keylor Navas

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ζιντάν και Sergio Ramos, άνθρωποι κλειδιά


Ένα χρόνο αργότερα, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να συνεχίσει ο Keylor Navas μια σεζόν στο madridista τέρμα ή τουλάχιστον να μπορεί να παλέψει για την ευκαιρία να’ναι βασικός εναντίον των Kiko Casilla, David de Gea ή του τερματοφύλακα που θα μπορούσε να έρθει.

Ο Κοσταρικανός έχει ανανεώσει πλήρως την εμπιστοσύνη των βαρέων βαρών των αποδυτηρίων κι ακόμη κι ο ίδιος Ζιντάν θέλει να συνεχίσει στη madridista οντότητα. Οι αμφιβολίες υπήρχαν γιατί ο τερματοφύλακας έχει περάσει από δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τις τελευταίες βδομάδες έχει επανεμφανιστεί ο καθοριστικός Navas της δεύτερης λευκής σεζόν του.


Οι βαρέων βαρών των αποδυτηρίων το έχουν μεταφέρει στον πρόεδρο κι αν κι αυτό δεν σημαίνει ότι αντιτίθενται στην υπογραφή κάποιου τερματοφύλακα, η αλήθεια είναι ότι θέλουν ο Κοσταρικανός να συνεχίσει στο madridista ρόστερ μια ακόμα σεζόν.

Ο ίδιος ο Keylor Navas έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για το καθεστώς βασικού όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Δεν βλέπει τον εαυτό του κατώτερο από κανέναν και πιστεύεται ότι είναι διατεθειμένος να παλέψει επί ίσοις όροις. Η βιασύνη να επιστρέψει στο τέρμα χωρίς να’χει επανέλθει εκατό τοις εκατό απ’την εγχείρησή του, τον οδήγησε να εγκατασταθεί σε επικίνδυνες αμφιβολίες, αλλά τις έχει αφήσει πίσω.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει υπάρξει ο αρχιτέκτονας αυτής της επιστροφής στη φυσικότητα. Μακριά απ’το να τον στοχοποιήσει, έχει υπερασπιστεί πάντα τον τερματοφύλακα κι έχει καταφέρει να του δώσει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για την πλήρη ανάρρωσή του κι επιστροφή στο σύνηθες επίπεδό του.


Το άλλο σημείο στήριξης που είχε ήταν ο Sergio Ramos. Ο αρχηγός ήταν ο πρώτος που αγκαλιάστηκε με τον τερματοφύλακα. Ήταν μια ειλικρινής χειρονομία, περισσότερο φίλου παρά συμπαίκτη, καθώς οι δυο τους έχουν μετατραπεί σε συνήθεις, μοιραζόμενοι ελεύθερο χρόνο και οικογενειακές αποδράσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.