News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mourinho δεν θέλει να υπογράψει τον Cristiano

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Ο τεχνικός απορρίπτει το να κάνει κάποια κίνηση για τον Ρονάλντο


Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βλέπουν καθόλου ξεκάθαρη την δυνατότητα απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο εάν, μετά τη συνάντησή του με τον Florentino Pérez, ο παίκτης παραμείνει σταθερός στη θέση του ν’αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Το κόστος της υπογραφής (πάνω απ’τα 200 εκατομμύρια ευρώ), η ηλικία του Cristiano (32 έτη) και η απόδοση μιας επιχείρησης που συμπεριλαμβανομένου ενός συμβολαίου περίπου 25 εκατομμυρίων καθαρά ανά έτος, θα εκτοξεύονταν μέχρι τα 400 εκατομμύρια, κάνουν ν’αμφιβάλλουν στα γραφεία των «κόκκινων διάβολων» για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αυτή που θα’ταν η υπογραφή της χρονιάς.

Αλλά σ’όλα αυτά τα μειονεκτήματα πρέπει να προσθέσουμε το κύριο: τον José Mourinho δεν τον προσελκύσει η δυνατότητα υπογραφής του Κριστιάνο για την ομάδα του. Είτε γιατί οι δύο τους δεν τελείωσαν καλά κατά τη διάρκεια της εποχής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε επειδή έχει αμφιβολίες σχετικά με την απόδοση που θα μπορούσε να του δώσει, είτε επειδή δεν πιστεύει πραγματικά ότι ο Cristiano είναι αποφασισμένος να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η αλήθεια είναι ότι ο Μουρίνιο έχει σχολιάσει αυτές τις μέρες ότι δεν προτίθεται να κάνει κάποια κίνηση για να υπογράψει τον Κριστιάνο.

Δεν υπάρχει ούτε πρόκειται να υπάρξει, ως εκ τούτου, καμία προσφορά των 235 εκατομμύρια $ συν τον De Gea για τον Cristiano και τον Morata, για την οποία, υπήρχαν εικασίες πριν μέρες στον βρετανικό Τύπο. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο μεγάλος στόχος του Μουρίνιο είναι να κλείσει την υπογραφή του Άλβαρο Μοράτα.

Αν κι ο Ed Woodward, ο CEO του Old Trafford, ξέρει ότι ο Κριστιάνο θα βοηθούσε να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο τα έσοδα που διατηρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή των πλουσιότερων κλαμπ στον κόσμο του ποδοσφαίρου στη λίστα Forbes, η απροθυμία του Μουρίνιο περιπλέκει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Κριστιάνο στη United, σύλλογο όπου έπαιξε απ’το 2003 μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Ένας Μουρίνιο, παρεμπιπτόντως, τον οποίο η επαρχιακή Εισαγγελία της Μαδρίτης έχει καταγγείλει για δύο υποτιθέμενα αδικήματα που ανέρχονται σε 3,3 εκατομμύρια ευρώ, που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών 2011 και 2012.

Ωστόσο, ο Cristiano εκτιμά περισσότερο τη δυνατότητα να βρεθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά στην United από τότε που πριν από δύο μήνες άρχισε να γυρίζει το κεφάλι του αυτό το ενδεχόμενο. Τον προσελκύει να ζήσει σε μια νέα πόλη όπως το Παρίσι και διατηρεί μια καλή σχέση με τον Nasser Al-Khelaifi, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης «κρίσης» του 2012, του κατέστησε σαφές ότι θα’ταν ευτυχής να τον υπογράψει.

Ως εκ τούτου μετέφερε τόσο στον ίδιο τον Cristiano όσο και στον αντιπρόσωπό του, Jorge Mendes, και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία έχει μια μεγάλη εγγύτητα, να υπολογίζουν μια μόνιμη προσφορά ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για τον Cristiano αν κάποια μέρα τόσο ο παίκτης όσο και το λευκό club εξέταζαν το να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Θα’ρθει αυτή η ώρα;

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.