News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άτακτη φυγή του Cristiano Ronaldo μπλοκάρει την έξοδο του Morata στη United

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Του Fermín de la Calle

Τα πάντα παγώνουν λόγω της απόφασης του Πορτογάλου

Ο Florentino Pérez έχει δώσει εντολή να μην επιτραπεί σε κανέναν να φύγει απ'το ρόστερ μέχρι να διευκρινιστεί τι μπορεί να συμβεί με τον Πορτογάλο αστέρα. Επιπλέον, έχει επιμείνει στον Ζιντάν  στην παραμονή του James

Το τελεσίγραφο με το οποίο ο Cristiano Ronaldo έχει ως στόχο να καταστήσει όμηρο την Ρεάλ Μαδρίτης μετά την υποτιθέμενη φορολογική απάτη του έχει μια σημαντική αλλαγή σεναρίου στο λευκό κλαμπ. Η πρώτη εντολή του Florentino Perez, ο οποίος ανακηρύχθηκε πρόεδρος καθώς δεν παρουσιάστηκε κανένας επιπλέον υποψήφιος, έχει υπάρξει να μπλοκάρει τις κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το πρώτο «θύμα» της απειλής της άτακτης φυγής του Cristiano Ronaldo είναι ο Άλβαρο Μοράτα. Τα σχέδια του παίκτη, ο οποίος έχει φτάσει σε μια συμφωνία για να γίνει επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις επόμενες πέντε σεζόν για επτά εκατομμύρια το χρόνο, έχουν περιπλακεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα'θελε να πουλήσει τον διεθνή, αλλά η αποφασιστικότητα του Morata είχε καταφέρει να δέχονταν ο σύλλογος να διαπραγματευτεί την αναχώρησή του για μια τιμή, ποτέ λιγότερο από 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μουρίνιο θέλει τον Morata, όχι τον Cristiano

Ωστόσο, η πιθανότητα να φύγει ο Κριστιάνο απ'την Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει να κλείσουν οι πόρτες σε κάθε έξοδο, ειδικά σε θέσεις της επίθεσης. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν επαναλάβει την πιθανότητα, αντί του Morata, να'ναι ο Cristiano αυτός που θα καταλήξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά το ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Old Trafford κι ο παίκτης, θα το'βλεπαν με καλό μάτι, ο Μουρίνιο δεν επιθυμεί να προπονήσει και πάλι τον συμπατριώτη του, με τον οποίο τελείωσε άσχημα μετά την εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρα απ'το ότι οι δυο τους έχουν τον ίδιο μάνατζερ, Jorge Mendes, ο Special One έχει καταστήσει σαφές ότι προτεραιότητά του είναι ο Morata και σε καμία περίπτωση δεν μελετά κάποια συναλλαγή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την έχουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ, οι Glazer, η αμερικανική οικογένεια που βλέπει στον Ρονάλντο ένα μιντιακό στιλέτο για να συνεχίσει να αυξάνεται στη χώρα της και στην αγορά της Νότιας Αμερικής, εφόσον έχει κατακτήσει την Ασία.

Ο Florentino επιμένει με τον James

Ένας άλλος απ'τους παίκτες που ήταν περισσότερο έξω παρά μέσα είναι ο James Rodriguez. Ο παίκτης έχει συμπεριληφθεί στην λίστα αυτών που πωλούνται, απ'τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο δεν είχε τον αναμενόμενο ρόλο. Ωστόσο, ο Florentino Pérez έχει επιμείνει επανειλημμένα στον προπονητή να κάνει μια θέση στον Κολομβιανό, κύρια αναφοράς της Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής μαζί με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο.

Ο σύλλογος εισπράττει κάθε χρόνο ένα ζουμερό χρηματικό ποσό απ'τα δικαιώματα της εικόνας του James, κι ενώπιον της νέας πλοκής ο Florentino έχει δει μια ευκαιρία να τον κρατήσει στη λευκή μισθολογία. Η Inter κι αρκετές ομάδες της Premier έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το μέλλον του Κολομβιανού, του οποίου η τιμή μεταγραφής βρίσκεται επίσης στα 75 εκατομμύρια.

Ο Florentino Pérez έχει αρχίσει να εξετάζει την ιδέα μιας πιθανής αποχώρησης του Cristiano και το σκηνικό δεν τον δυσαρεστεί. Οι «προστατευόμενοί» του (Bale και James) θα αποκτούσαν εξέχουσα θέση, ο Asensio θα'χε περισσότερα λεπτά και στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης θα'μπαινε ένα παχυλό χρηματικό ποσό για έναν παίκτη 32 ετών που θα χρησίμευε για την αντιμετώπιση της υπογραφής του Mbappé, αν και η Μονακό επιμένει στο να μην τον πουλήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ίσως αυτό εξηγεί τη φράση που επαναλαμβάνει ο Florentino στους στενούς του κύκλους μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης του Cristiano και της απειλής του Πορτογάλου: «Απ'την Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε μέχρι κι ο Δον Αλφρέδο Ντι Στέφανο κι ο σύλλογος έχει συνεχίσει να γράφει ιστορία...».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.