News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé συναντήθηκε με τη Mónaco... στη Mallorca

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Γάλλος επιθετικός συναντήθηκε με τον Βαντίμ Βασίλιεφ


Το πρώτο βήμα έχει γίνει ήδη. Ο Kylian Mbappé συναντήθηκε χθες στη Μαγιόρκα με τη Μονακό, συγκεκριμένα με τον αντιπρόεδρό της Βαντίμ Βασίλιεφ, για να μάθει τις προθέσεις του συλλόγου του και τις πιθανότητες να φύγει με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Ο επιθετικός το ξεκαθάρισε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού Γαλλία-Αγγλία την Τρίτη, όπου έλαμψε και πάλι. Θέλει να σκεφτεί μαζί με την οικογένειά του το μέλλον του σ’αυτές τις διακοπές, αλλά το πρώτο ήταν να καθίσει με την ομάδα του για ν΄αξιολογήσει στη συνέχεια.

Κι αυτό έκανε χθες η νέα αίσθηση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για την οποία οι μεγάλοι της Ευρώπης είναι πρόθυμοι να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο παίκτης κάθισε με την ομάδα του, η οποία του εξέφρασε την επιθυμία της να του βελτιώσει τη σύμβαση και να παραμείνει συνδεδεμένος με την ομάδα του Πριγκιπάτου τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν, έτσι ώστε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αν όλα πάνε όπως ελπίζει, να μπορέσει ν’αφήσει τη Μονακό, η οποία δεσμεύεται να εξετάζει τις προτάσεις που φθάνουν.

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν σύλλογοι που θέλουν να πάρουν τον Mbappé. Ο παίκτης έχει θελήσει να μεταφέρει στον σύλλογο την επιθυμία του να βρεθεί σ’έναν μεγάλο, είτε αυτή τη σεζόν είτε την επόμενη, και η προτεραιότητα του είναι να πάει στη Μαδρίτη. Αυτό είναι το πρώτο δίλημμα σ’αυτή την επιχείρηση που είναι καθοδόν για να περάσει στην ιστορία και είναι η αμφιβολία που έχει στο μυαλό του ο ίδιος ο παίκτης, φοβούμενος ότι αν ντυθεί στα λευκά θα δυσκολευτεί πλέον να κερδίσει τη θέση αρκετά έτσι ώστε να χάσει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο της Ρωσίας.

Ο Mbappé το έχει εκφράσει ήδη επανειλημμένα. Θα πάει όπου παίζει, αλλά δεν στερείται πίστης στον εαυτό του. Είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει την θέση υπό τις εντολές του Ζιντάν, αλλά ξέρει ότι δεν είναι ένα θέμα δύο ημερών, και το γνωρίζουν ήδη παίκτες του μεγέθους του James, για τον οποίο η Μαδρίτη πλήρωσε στη Μονακό 80 εκατομμύρια, ή ο ίδιος ο Morata.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.