News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάνω από όλους, συμπεριλαμβανομένου του Cristiano Ronaldo

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει υπάρξει δίκαιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Η ιστορία δεν είναι νέα, αλλά σ’αυτή την περίπτωση έχει εκπλήξει λόγω της ευτυχισμένης στιγμής στην οποία βρίσκονταν ο madridismo και την οποία ο ίδιος με τη μονομερή του απόφασή έχει αναλάβει να χαλάσει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει υπάρξει δίκαιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καθόλου.

Ο Ρονάλντο θέλει να φύγει απ’την ομάδα που του έδωσε τρία Champions League κι έχει φέρει το όνομά του να παλεύει επί ίσοις όροις με τον Μέσι, τον άλλο γνωστό αλλοδαπό και με την ίδια συνήθεια να παίζει ποδόσφαιρο. Ο CR7 ήταν μεγάλος όταν ήρθε το 2009, αλλά στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει εξαιρετικός και το ξεπληρώνει βάζοντας το σύλλογο σε μια δύσκολη κατάσταση, είτε αν καταλήξει να πουληθεί ή αν αντιθέτως καταλήξει να κάνει μια νέα σύμβαση που θα θεραπεύσει όλα τα δεινά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πάνω απ’τον Ρονάλντο κι από κάθε άλλο παίκτη. Τα πάντα θα συνεχίσουν την πορεία τους, αν ο CR7 καταλήξει να φύγει. Στη madridista οντότητα είναι έτοιμη για εκείνη την στιγμή. Δεν είναι το τέλος του λευκού club. Ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχουν σχέδια που ήταν σε εξέλιξη, που μπορούν επίσης να επιταχυνθούν ενώπιον μιας βιαστικής απόφασης ή πολύ μελετημένης, κι αυτό ο μόνος που μπορεί να το διευκρινίσει είναι ο Ρονάλντο.

Τα τελευταία χρόνια, Florentino Perez και José Ángel Sánchez, πρόεδρος κι εταιρικός διευθύνων σύμβουλος, έχουν φροντίσει στο μέγιστο τον CR7. Δεν έχουν χάσει λεπτομέρεια όλων όσων συνέβησαν για να μην του λείψει τίποτα. Ακόμη κι αυτή την εβδομάδα η οντότητα έβγαλε μια δημόσια ανακοίνωση στέκοντας δίπλα στον παίκτη σ’ένα τέτοιο προσωπικό θέμα όπως αυτό του Υπουργείου Οικονομικών ή όπως έκανε πριν χρόνια, όταν συνέστησαν τον καλύτερο σύμβουλο για να τακτοποιήσει την κατάστασή του, απ’τη στιγμή που ο Μουρίνιο και οι σύμβουλοί του συνειδητοποίησαν ότι αποτύγχαναν στο πώς αντιμετώπιζαν το Υπουργείο Οικονομικών.

Αν ο Ρονάλντο θέλει να φύγει, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναγκασμένη να προσπαθήσει να του αλλάξει τη γνώμη, αλλά αν ψάχνει για μια βελτιωμένη σύμβαση και το πρόστιμο του Υπουργείου Οικονομικών να περάσει στον λευκό λογαριασμό, οι λευκοί ηγέτες δεν θα’πρεπε να ενδώσουν στον παραμικρό στον εκβιασμό. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάνω απ 'όλους, αυτούς που φοράνε τα λευκά ή αυτούς που φοράνε γραβάτες.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.