News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ηρεμήσει τον Ronaldo για να μην εγκαταλείψει το λευκό club

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Florentino αναμένει να επανεξετάσει ο Κριστιάνο την απόφασή του

Η πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola», ανέλαβε ν’αλλάξει τον ενημερωτικό παλμό της μέρας με την ανακοίνωση της σταθερής απόφασης του Κριστιάνο Ρονάλντο να εγκαταλείψει άμεσα την Ρεάλ Μαδρίτης, περίσταση που έχει ήδη ανακοινώσει στον Florentino Pérez και στον José Ángel Sánchez κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Η MARCA είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι η ενόχληση του νυν κατόχου της Χρυσής Μπάλας είναι αληθινή κι ότι απ’το κεφάλι του περνάει η λήψη μιας δραστικής απόφασης ενώπιον αυτού που θεωρεί μια κακή μεταχείριση για το θέμα της καταγγελίας της Εισαγγελίας σχετικά με την υποτιθέμενη απάτη του με το Υπουργείο Οικονομικών.

Σε συνομιλία με τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο CR7 έδειξε ενοχλημένος κι εξοργισμένος από την αντιμετώπιση που έλαβε που έλαβε κι επειδή θεωρεί ότι έχει ληφθεί άδικα και δυσανάλογα ως παράδειγμα, όταν προσπάθησε να λύσει εθελοντικά τα πιθανά λάθη που διέπραξε με τον παλιό του τρόπο καταβολής των φόρων.

Ο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφαση, αλλά απ’την ευγενή περιοχή του Bernabéu ελπίζουν ο χρόνος και η συμπεριφορά του συλλόγου στην περίπτωση, να ηρεμήσουν την διάθεση του Πορτογάλου και να επανεξετάσει τη θέση της άμεσης εγκατάλειψης της λευκής πειθαρχίας.

Αυτό που έχουν επίσης σαφές είναι ότι όπως και σ’άλλες περιπτώσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κρατήσει κανέναν παρά τη θέλησή του, αλλά φυσικά την τιμή θα την ορίσει πάντα η ομάδα και ποτέ ο παίκτης.

Πριν από μέρες, επίσης απ’την Πορτογαλία, εμφανίστηκε μια υποτιθέμενη προσφορά 180 εκατομμυρίων ευρώ που μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στη madridista οντότητα. Οι λευκοί ηγέτες θέλουν να παγώσει το θέμα ο χρόνος, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι στον ορίζοντα εμφανίζονται περισσότερες απειλές καταγγελιών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσαν να’ναι οι πιθανοί ευρωπαϊκοί προορισμοί του, μοναδικά κλαμπ που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια επιχείρηση που θα μπορούσε να πάει μεταξύ μεταγραφής και μισθού του παίκτη, στα 400 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, φυσικά, το κινέζικο ποδόσφαιρο και η πάντα καλά θεωρούμενη παρουσία του σε τέτοιες καταστάσεις.

Προς το παρόν, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να φρενάρει το χτύπημα και το πρώτο που έκανε ήταν να βγάλει την δημόσια ανακοίνωση υποστήριξης στον παίκτη, 24 ώρες μετά την καταγγελία. Κι αυτό γιατί απ’το Bernabéu δεν υπολόγιζαν την έξοδο του Ρονάλντο. Ούτε στο ελάχιστο, αν κι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια. Με 200 εκατομμύρια μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.