News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τι να κάνεις με τον Donnarumma

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Των Jose Felix Diaz και Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για τη Milan, για τη Μαδρίτη...

Ο Gianluigi Donnarumma είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, που καλείται να κυριαρχήσει στα τέρματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δεν θα ανανεώσει τη σύμβασή του με τη Milan. Αν κι απ’το λευκό club διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία σχετική διαπραγμάτευση, η Μαδρίτη παραμονεύει.

Ο Donnarumma θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν, τον Ιούνιο του 2018, για να διαπραγματευτεί ένα συμβόλαιο με τον οποιονδήποτε, κι ο Mino Raiola τον έχει προσφέρει ήδη στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι ερωτήσεις είναι στον αέρα: Τι θα συμβεί με τον Donnarumma; Που θα παίξει ο τερματοφύλακας αυτή τη σεζόν; Και την επόμενη; Θα το κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης; Αυτά είναι τα τέσσερα πιθανά σενάρια.

1. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟ

Μία απ’τις επιλογές, και η λιγότερο πιθανή, είναι να ολοκληρώσει ο Donnarumma το συμβόλαιό του με τη Milan και να πάει ελεύθερος στην ομάδα που θέλει, τον Ιούνιο του 2018. Το rossonero club δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ για τον παίκτη βιτρίνα του.

2. Η ΑΠΕΙΛΗ

Η Milan τον απείλησε, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για την ανανέωση, να τον αφήσει όλο το έτος στις κερκίδες. Ήταν το μέτρο πίεσης του αθλητικού διευθυντή, ο οποίος χθες παρέμενε σταθερός στην ιδέα του αν ήθελε ο Donnarumma να φύγει ελεύθερος το 2018.

3. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Το πιο φυσιολογικό είναι να προσπαθήσει η Milan να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να εισπράξει ένα κέρδος απ’τον παίκτη βιτρίνα της. Αν και η αξία του πέφτει καθώς το επόμενο έτος μένει ελεύθερος, για 30-40 εκατομμύρια ευρώ εξακολουθεί να’ναι ένα πραγματικό κελεπούρι.

4. Η ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η καλύτερη επιλογή για τη Milan και για την Ρεάλ Μαδρίτης αν αποφάσιζε να μπει στον πλειστηριασμό, θα’ταν να κλείσει τώρα τη μεταγραφή του και να τον αφήσει αυτό το τελευταίο έτος στην Ιταλία. Η ομάδα του θα έπαιρνε οικονομική κι αθλητική απόδοση απ’τον παίκτη της και η Μαδρίτη θα συνέχιζε και φέτος με τους Keylor και Kiko Casilla.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.