News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μεταξύ του θυμού του Cristiano Ronaldo και της επείγουσας ανάγκης της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του Victor Garcia

Ο Πορτογάλος στέλνει ένα μήνυμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήρεμος για την κατάστασή του -«καθαρή συνείδηση»- και ταυτόχρονα θυμωμένος για το θέμα με το Υπουργείο Οικονομικών. Τόσο ώστε να στείλει ένα προειδοποιητικό μήνυμα


Υπάρχει μια ανεπίσημη δήλωση στο ποδόσφαιρο που λέει ότι «ο παίκτης, στο τέλος, παίρνει αυτό που θέλει». Αν κάποιος θέλει να φύγει από ένα σύλλογο κάνει ό, τι είναι στο χέρι του για να πιέσει την κατάσταση μέσω μηνυμάτων στον Τύπο, στις προπονήσεις... και συνήθως το καταφέρνει. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το «παιχνίδι» του Griezmann, που χρησιμοποίησε την προσφορά της United και την τιμωρία της FIFA, για να πάρει απ’την Ατλέτικο μια αύξηση μισθού την οποία δεν υπολόγιζε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την «συνείδηση καθαρή», έχει εκφράσει στο περιβάλλον του την ανησυχία του με το θέμα του Υπουργείου Οικονομικών κι έχει υπενθυμίσει ότι έχει προσφορές στο τραπέζι. Απειλή ή προειδοποίηση;

Τη σήμερον ημέρα φαίνεται αδιανόητο να δούμε έξω απ’την Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την επόμενη σεζόν. Στο merengue club, ως ένδειξη υποστήριξης προς τον Πορτογάλο, συνέταξαν μια δήλωση αυτή την εβδομάδα υποστηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή αστέρα τους, κάτι ασυνήθιστο στο merengue club. Ο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής κι ως εκ τούτου αποφάσισαν να τον περιβάλλουν σε μια υπόθεση στην οποία συνήθως προτιμούν να μην αποφαίνονται.

Άλλες περιποιήσεις, μια ένταση ή είναι σοβαρό

Αυτή η κίνηση έχει φτάσει στο ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έχει εμποδίσει να στείλει το μήνυμα υπενθύμισης ότι δεν είναι δεμένος στη Μαδρίτη κι ότι σκέφτεται ν’αλλάξει διαμονή. Τώρα, ένα αληθινό απειλητικό μήνυμα ή μια προειδοποίηση για το club του; Ίσως, εκτός απ’την αγάπη μέσα από μια δήλωση, να επιδιώκει κι άλλου τύπου περιποιήσεις... Ή μια απλή ένταση.

Απ’την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης ανησυχεί όχι μόνο επειδή αυτό το «χτύπημα» που έλαβε απ’το Υπουργείο Οικονομικών έχει ψεκάσει αστάθεια σ’έναν απ’τους αρχηγούς της ομάδας, αλλά κι επειδή έχει επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος κι ότι όσο περισσότερο διαστέλλεται η διαδικασία τόσο μεγαλύτερος θα’ναι ο αρνητικός αντίκτυπος τόσο για το σύλλογο όσο και για τον παίκτη βιτρίνα του. Στο Chamartin επιθυμούν ταχύτητα κι αυτό περνάει απ’το να μην πάει σε δίκη κι απ’το να συμφωνήσει ο Κριστιάνο ένα ποσό με το Υπουργείο Οικονομικών.

Η ευτυχία του δωδέκατου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου έχει μετατραπεί σε νευρικό γέλιο στο Santiago Bernabeu. Είναι ένα γκολ που έχουν δεχθεί, το οποίο δεν υπολόγιζαν και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν καλά έτσι ώστε να παραμείνουν τα πάντα όπως ήταν τη νύχτα της 3ης Ιουνίου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.