News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δίνει προθεσμία δύο εβδομάδων για να λυθεί η υπόθεση Cristiano

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος αναμένει να ηρεμήσει ο Κριστιάνο και να επανεξετάσει την ιδέα του να φύγει


Ο Cristiano Ronaldo θέλει να εγκαταλείψει την πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης αμέσως. Έτσι ξημέρωσε η Παρασκευή, είδηση που τράβηξε την προσοχή όλων και που η καθημερινή MARCA είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι είναι αλήθεια κι ότι γνώριζαν οι ηγέτες του λευκού club, που θεωρούν την κατάσταση ως «τεράστια οργή» εκ μέρους του Ρονάλντο, "που υποκινείται από όλα όσα τον περιβάλλουν τις τελευταίες βδομάδες", δήλωσαν σ’αυτή την εφημερίδα. «Όταν είπε ότι τον αντιμετώπιζαν σαν έναν εγκληματία, το είπε για κάποιο λόγο», διαβεβαίωναν χθες.

Η MARCA είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι η ενόχληση του νυν κατόχου της Χρυσής Μπάλας είναι αληθινή. Απ’το κεφάλι του περνά η λήψη μιας δραστικής απόφασης ενώπιον αυτού που θεωρεί κακή μεταχείριση για το θέμα της καταγγελίας της Εισαγγελίας σχετικά με τη φερόμενη απάτη στο Υπουργείου Οικονομικών. Αισθάνεται κακομεταχειρισμένος απ’τον Τύπο και δεν κατανοεί ούτε και συμμερίζεται ότι ένας συγκεκριμένος τομέας των οπαδών τον έχει αποδοκιμάσει σε συγκεκριμένες στιγμές της σεζόν.

Οι πραγματικοί λόγοι που τον έχουν οδηγήσει να «βιαστεί», όπως λένε από την ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu, είναι διαφωνία του με το Υπουργείο Οικονομικών και η καταγγελία που κατατέθηκε απ’την εισαγγελία. Τα υπόλοιπα έχουν βοηθήσει, αλλά η εστίαση είναι αυτή και ορισμένοι δείχνουν ότι με μια νέα σύμβαση τα πάντα θα μπορούσαν να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν στην ύπαρξή τους. Οι λευκοί ηγέτες, προς το παρόν, δεν σκέφτονται αυτήν την περίσταση.

Ο σύλλογος έχει εκπλαγεί με τον τρόπο που το έχει κάνει. Απ’την πρώτη στιγμή έχουν προσπαθήσει να τον καθησυχάσουν και να τον κάνουν να δει ότι το θέμα του Υπουργείου Οικονομικών έχει λύση ενώπιον του διαφορετικού κριτηρίου που επιβάλλει η Φορολογική Αρχή. Όλα φαίνονταν υπό έλεγχο, αλλά ξαφνικά έχουν σπάσει με όλη τη συζήτηση, διαρρέοντας την επιθυμία του να φύγει και να μην επιστρέψει στην Ισπανία ποτέ πια. Μακριά μένουν εκείνα τα λόγια του στα οποία έλεγε ότι: «Θέλω να αποσυρθώ στα 41 και στην Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Ρονάλντο έχει πάρει την απόφαση, αλλά απ’την ευγενή περιοχή του Bernabéu ελπίζουν ο χρόνος και η συμπεριφορά του συλλόγου στην υπόθεση, να ηρεμήσει τη διάθεση του Πορτογάλου και να επανεξετάσει τη θέση να εγκαταλείψει άμεσα την λευκή πειθαρχία. Κι αν δεν είναι έτσι, στην Ρεάλ Μαδρίτης παραπέμπουν στην ρήτρα του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κρατήσει κανένα παρά τη θέλησή του, αλλά φυσικά την τιμή θα την ορίζει πάντα το club και ποτέ ο παίκτης.

Οι λευκοί ηγέτες θέλουν να δώσουν δύο βδομάδες έτσι ώστε να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση. Μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στις 2 Ιουλίου, δεν σκέφτονται να κινηθούν. Ο Ρονάλντο βρίσκεται με την εθνική του και πιστεύουν ότι το θέμα αυτό «δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί απ’το τηλέφωνο, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο».

Για το λόγο αυτό, επιδιώκουν τώρα να παγώσει το θέμα κι ελπίζουν κι εύχονται να μην εμφανιστεί ο Ρονάλντο σε κάποια συνέντευξη. Μέχρι στιγμής έχει υπάρξει μια επιθυμία που έχει εκφραστεί μέσω τρίτων, αλλά ξέρουν επίσης ότι η κατάσταση δεν είναι η ίδια όπως του Σεπτεμβρίου του 2012, στιγμή κατά την οποία διακήρυξε ότι δεν ήταν ευτυχισμένος.

Τώρα έχει πάει παραπέρα και το όλα ή τίποτα δεν έχει αρέσει και θα πρέπει να εξηγηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Florentino Pérez και τον José Ángel Sánchez, για να ψάξει κάποιο νόημα στα πεπραγμένα.

Πριν μέρες, επίσης απ’την Πορτογαλία, εμφανίστηκε μια υποτιθέμενη προσφορά 180 εκατομμυρίων ευρώ, που μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στη madridista οντότητα. Οι λευκοί ηγέτες θέλουν να παγώσει το θέμα ο χρόνος, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι στον ορίζοντα εμφανίζονται περισσότερες απειλές καταγγελιών.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσαν να’ναι οι πιθανοί ευρωπαϊκοί προορισμοί του, μοναδικά κλαμπ που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια επιχείρηση που θα μπορούσε να πάει μεταξύ μεταγραφής και μισθού του παίκτη, στα 400 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, φυσικά, το κινέζικο ποδόσφαιρο και η πάντα καλά θεωρούμενη παρουσία του σε τέτοιες καταστάσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει διάφορα σενάρια με ή χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σεζόν, στις διάφορες συναντήσεις του σχεδιασμού, μίλησαν για την πιθανότητα να δούμε μια λευκή ομάδα χωρίς το BBC ή χωρίς κάποιο απ’τα μέλη του. Το έβλεπαν ως μια πιθανότητα, που τώρα μπορεί να γίνει πραγματική.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.