News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano Ronaldo: «Φεύγω απ’τη Μαδρίτη, δεν γυρίζω πίσω»

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Του Diego Acedo

Ο Πορτογάλος επιθετικός, στους συμπαίκτες του στη συγκέντρωση της εθνικής του


Ο Cristiano έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ισπανία, ή μ’άλλα λόγια, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία φέτος έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους. Αλλά δεν πρόκειται για ένα αθλητικό θέμα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αισθάνεται κακομεταχειρισμένος στην Ισπανία, κι έτσι το’χει κάνει γνωστό στους συμπαίκτες του στην εθνική της Πορτογαλίας, με την οποία αυτές τις μέρες προετοιμάζει το ντεμπούτο των «Quinas» στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

«Φεύγω απ’τη Μαδρίτη, το’χω αποφασίσει. Δεν υπάρχει γυρισμός». Είναι λόγια του Cristiano στους συμπαίκτες του στην εθνική σε ρωσικό έδαφος, όπου επίσης έχει πέσει ως  βόμβα το εξώφυλλο της «Α Bola», στο οποίο ανακοινώνονταν η επιθυμία του Cristiano να εγκαταλείψει την Ισπανία. Είναι το κατάλληλο όνομα σε αυτές τις μέρες πριν απ’την έναρξη του τουρνουά, στο οποίο η Πορτογαλία θα προσπαθήσει ν’αποδείξει την ιδιότητά της ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.



Η απόφαση του Cristiano, έτσι το’χει μεταφέρει στα μέλη της πορτογαλικής αντιπροσωπείας, είναι σταθερή. Αισθάνεται ότι στην Ισπανία τυγχάνει κακομεταχείρισης κι ότι ο σύλλογος δεν έχει δείξει όλη την απαραίτητη σταθερότητα στην υπεράσπισή του μετά την καταγγελία της Εισαγγελίας για υποτιθέμενες φορολογικές παρατυπίες. Ο Ρονάλντο είναι διατεθειμένος να βάλει τέρμα σε μια περιπέτεια που ξεκίνησε το 2009 και που, μεταξύ άλλων, τον έχει οδηγήσει να κερδίσει τρεις τίτλους Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.