News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Manolo Díaz επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα’ναι ο υπεύθυνος για το σχηματισμό της cantera στο Valdebebas


Ο Manuel Díaz επιστρέφει στην cantera της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτός που ήταν προπονητής των Castilla, Ρεάλ Μαδρίτης C και juvenil, της madridista οντότητας επιστρέφει στο σπίτι απ’το χέρι του Ramón Martinez, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του λευκού club. Η Πονφεραντίνα ήταν η τελευταία ομάδα που έχει προπονήσει ο Μαδριλένος προπονητής, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα απ’τον Ιανουάριο του 2016, όταν κι έφυγε απ’την leonés ομάδα.

Στην επιστροφή του στο Valdebebas θα’ναι ο υπεύθυνος για την εκπαίδευση και το συντονισμό της δουλειάς των διαφόρων ομάδων της λευκής fábrica, όπως και στην απόκτηση παικτών. Είναι ένας προπονητής της απολύτου εμπιστοσύνης του Ramón Martínez. Μάλιστα, οι δύο τους συνεργάστηκαν σε προηγούμενες περιόδους στη madridista οντότητα.

Το 2010 ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης C, οδηγώντας την ομάδα στην Σεγούντα Β. Το Νοέμβριο του 2013 πήρε την θέση του Toril στην Castilla, αλλά δεν πέτυχε το στόχο της σωτηρίας, παρόλο που η ομάδα έφτασε να βγει απ’τις θέσεις υποβιβασμού, καταλήγοντας να βρεθεί σ’αυτές.

Με την Πονφεραντίνα έκανε μια αξιόλογη πρώτη σεζόν, τερματίζοντας στην έβδομη θέση, αλλά τον Ιανουάριο του 2016, οι ηγέτες απέλυσαν τον τεχνικό. Τώρα επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα’ναι, μαζί με τον Ramón Martínez, οι υπεύθυνοι της διοίκησης του Valdebebas. Ο Solari θα’ναι ο προπονητής της Castilla, με τον Guti (αύριο παίζει στον τελικό Κυπέλλου εναντίον της Ατλέτικο) στην juvenil A και τον Álvaro Benito στην juvenil B.

Μαυτό τον τρόπο και μετά από τις εξόδους των Víctor Fernández και Juanlu Martínez, οι Ramón Martínez και Manolo Díaz θαναι οι υπεύθυνοι διαμόρφωσης του Valdebebas. Ο πρώτος στόχος, η απόκτηση του ταλέντου της Μαδρίτης και των περιχώρων.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.