News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kovacic και Varane, οι άλλες δύο μεγάλες κρίσεις του Zidane

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο τεχνικός έλυσε το πρόβλημα με διάλογο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες την κρίση Κριστιάνο Ρονάλντο με πλήρη κι απόλυτη ομαλότητα. Με το που εξερράγη, ο Γάλλος πήρε στην κατοχή του το τηλέφωνο κι επικοινώνησε με τον Πορτογάλο, κάνοντας ένα πρώτο βήμα στην προσπάθειά του να λύσει την τεταμένη στιγμή που δημιουργήθηκε απ’τον CR7. Αυτό που δεν είναι άγνωστο είναι ότι ο τεχνικός έχει αντιμετωπίσει πολύ αγχωτικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, με δύο περιπτώσεις ιδιαίτερα ζεστές, όπως ήταν αυτές των Ματέο Κόβασιτς και Ραφαέλ Βαράν.

Οι δύο παίκτες έθεσαν σενάρια κινδύνου για την επιτυχή ανάπτυξη της σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος, συνεχίζοντας την πολιτική δράσης του από τότε που έφτασε στον λευκό πάγκο, ηρέμησε τη διάθεση και των δύο και το έκανε με τη συνήθη κατανόησή του στις καταστάσεις που έθεταν ο Γάλλος κι ο Κροάτης και που μερικές φορές μετατράπηκαν σε δραστικές.

Ο Ματέο Κόβασιτς ήταν ένα στοίχημα της αθλητικής διαχείρισης του λευκού club το καλοκαίρι του 2015. Ο Κροάτης δεν ήταν ευτυχισμένος στην Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης ψάρεψε στο ταραγμένο interista ποτάμι. Ο μέσος έχει μπει σιγά-σιγά στον τροχό του Ζιντάν στη δεύτερη σεζόν του στα λευκά, αλλά η διπλή αναμέτρηση εναντίον της Νάπολι κι ο αποκλεισμός του απ’την αποστολή δεν του’κατσε καθόλου καλά.

Ο Kovacic έφερε τον εκπρόσωπό του στη Μαδρίτη για να επανεξετάσει το μέλλον του στη madridista οντότητα, αλλά ούτε ο σύλλογος, ούτε ο προπονητής δεν έδωσαν άλλη επιλογή. «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον υπολογίζουμε και θα συνεχίσει υπό τις εντολές του Ζιντάν. Δεν υπάρχει άλλη εφικτή εναλλακτική», είπαν για να κλείσουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Κροάτης το δέχεται, αλλά δεν αποκηρύσσει αυτόν τον θυμό που τον έκανε να βλέπει τον εαυτό του εκτός, τη μέρα που επέστρεφε απ’την Ιταλία. Ο Zizou τον ηρέμησε και τον έκανε να δει ότι θα συνέχιζε να εμφανίζεται στην λευκή εντεκάδα κι ότι μπαίνει πλήρως στα σχέδιά του. Κι έτσι θα συνεχίσει να’ναι κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Η άλλη υπόθεση που χτύπησε συναγερμούς ήταν του Varane. Ο Γάλλος στόπερ ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης απ’το χέρι του Ζιντάν, αλλά ο προπονητής δεν τον έβλεπε καλά, ούτε σε συνθήκες να’ναι βασικός και έτσι τον έκανε να δει κατά τη διάρκεια εκείνων των εβδομάδων που η απόδοση του στόπερ δεν ήταν η καλύτερη.

Ο Ζιντάν μίλησε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Varane. Τον έκανε να δει ότι έπρεπε να πιέσει για να γίνει και πάλι αυτός που ήταν πριν, ότι κάποιες περιστάσεις τον είχαν κάνει να ρίξει την απόδοση. Ο Varane δεν το συμμερίστηκε στην αρχή και δεν καταλάβαινε κάποια απ΄τις παραμονές στον πάγκο που υπέφερε, φτάνοντας να εξετάσει το μέλλον του στα λευκά. Η συζήτηση μεταξύ των δύο αποδείχτηκε καθοριστική έτσι ώστε η απόδοση του στόπερ να επιστρέψει στο φυσιολογικό και να ξεχάσει την πιθανότητα να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίο στην ένταση. Με τον τρόπο του. Σιωπηλά!


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.