News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Raúl επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει ο νέος Zidane

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στις 3 Ιουλίου θα επιστρέψει στο λευκό club επίσημα


Ο Ραούλ Γκονζάλες Μπλάνκο θα επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Όπως συνέβη και με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο Florentino Pérez ήθελε να έχει στο πλευρό του αυτόν που ήταν λευκός. Ο πρόεδρος πιστεύει ότι τέτοιοι παίκτες πρέπει να’ναι στην ομάδα κι από εκεί και πέρα, ο χρόνος και οι συνθήκες θα πουν ποια είναι η καλύτερη λειτουργία στην ανάπτυξη εντός της madridista οντότητας.

Το ακόμα στέλεχος της Laliga μέχρι τις 30 Ιουνίου θ’αποτέλεσει μέρος αυτού του μακρύ καταλόγου των πρώην του σπιτιού που βρίσκονται εντός του συλλόγου, καταλαμβάνοντας διάφορες θέσεις. Τον Raúl τον τραβάει ακόμα το πράσινο και στο παρελθόν σκέφτηκε να πάρει το δίπλωμα του προπονητή, περίσταση που δεν αποκλείεται.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ραούλ επιστρέφει στη madridista ομάδα και μέσα στη θέση που μπορεί να καταλάβει, δεν αποκλείεται ν’ακολουθήσει τα βήματα του Ζιντάν και να μετατραπεί στην πάντα απαραίτητη γέφυρα μεταξύ του ρόστερ και των ηγετών ή, επίσης, στον βοηθό του Ζιντάν, όπως ο Γάλλος για λίγο παραπάνω από μισή σεζόν με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Το σημαντικό, όπως λένε στην ευγενή περιοχή του Bernabeu, είναι ότι έχει επιστρέψει και το κάνει για να μείνει πολύ καιρό, πεπεισμένοι για τον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει ο πρώην επιθετικός.

Να θυμάστε ότι ο Ζιντάν ήταν στο κλαμπ για δύο σεζόν περνώντας από διαφορετικά τμήματα, για να δει ποιο ταίριαζε περισσότερο με το γούστο της δουλειάς του και του ποδοσφαίρου κι ευτυχώς για τον madridismo επέλεξε το να πατάει το πράσινο κάθε μέρα, αλλά αφού διέλυσε πολλές αμφιβολίες.

Ο Ραούλ περνάει στο να ηγηθεί σε μια σχέση πρώην παικτών που έχουν επιστρέψει στον σύλλογο υπό το χέρι του Florentino Pérez, δίνοντας στην οντότητα αυτόν τον χαρακτήρα που αρέσει τόσο στον madridismo. Ζινεντίν Ζιντάν, Σαντιάγκο Σολάρι, Guti, Álvaro Benito αποτελούν μέρος του τεχνικού προσωπικού του συλλόγου, με τον Chendo ως εκπρόσωπο της πρώτης ομάδας.

Ο Ρομπέρτο ​​Κάρλος ασκεί καθήκοντα σχολιαστή του Real Madrid TV και της εικόνας του συλλόγου κι ο Ronaldo Nazario είναι ένα ενεργό μέρος του Λευκού Ιδρύματος, καθώς επίσης και της εικόνας της οντότητας. Ο Emilio Butragueño, που είναι ο διευθυντής των θεσμικών σχέσεων, κλείνει τον κύκλο των πρώην παικτών της λευκής ομάδας οι οποίοι εργάζονται τώρα εντός του συλλόγου.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.