News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σύνοδος κορυφής μεταξύ Mbappé και Mónaco

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Ο παίκτης συναντάται σήμερα με την ομάδα του για να αποφασίσει το μέλλον του

Ο επιθετικός μπορεί να συνεχίσει ένα ακόμα χρόνο στο club του με μια βελτίωση συμβολαίου ή να κάνει το άλμα σε ένα μεγάλο

Ο Kylian Mbappé πρέπει ν'αποφασίσει το μέλλον του στις επόμενες ημέρες. Η ιδέα του είναι να καθίσει σ'αυτές τις διακοπές με την οικογένειά του, ένα βασικό κομμάτι στην επιλογή του προορισμού του, και ουσιαστικά ν'αποφασίσει αν θα μείνει ένα ακόμα έτος στη Μονακό, αποδεχόμενος μια βελτίωση στο συμβόλαιό του, ή αν αντιθέτως επιλέξει να κάνει το άλμα σε μια μεγάλη: Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται  να'ναι τώρα οι δύο επιλογές του.

Αλλά πριν αποφασίσει μαζί με τους γονείς του, σήμερα η οικογένεια Mbappé συναντάται με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, για να εξηγήσει τις προθέσεις του συλλόγου του. Η Μονακό θα ενημερώσει τον παίκτη για τις προτάσεις που μπορεί να έχει κι επίσης θα του παρουσιάσει μια προσφορά που ελπίζει να δεχτεί.

Ο παίκτης θέλει να γνωρίζει επίσης τις προθέσεις του συλλόγου του για το μέλλον του. Απ'αυτό που θα βγει απ'αυτή τη συνάντηση μεταξύ των δύο μερών θα εξαρτηθεί, και πολύ, το μέλλον του πιο περιζήτητου επιθετικού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Παρά το ότι είναι μόνο 18 ετών, η μεταγραφή του μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ, αν και δεν φαίνεται PSG ή Ρεάλ Μαδρίτης να'ναι πρόθυμες να φτάσουν στα 120 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.