News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια Μαδρίτη για 10 χρόνια

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Το λευκό ρόστερ το περιμένει ένα λαμπρό μέλλον

Στην γενιά των 25 των Carvajal, Isco ή Varane προστίθεται μια νέα γενιά με επικεφαλής τον Asensio


Η Ρεάλ Μαδρίτης που έρχεται είναι ήδη υπό τις εντολές του Ζιντάν. Αναμφίβολα είναι ένα μεγάλο σημάδι μέσα στο πρότζεκτ του club να διαπιστώνει ότι ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ, κι ακόμη και μια θεωρητική αρχική ενδεκάδα, δεν υπερβαίνει τα 25 έτη. Εκτός απ’τους πιο βετεράνους όπως ο Ramos (31), ο Cristiano (32), ο Modric (31), ο Μπενζεμά (29) ή ο Keylor (30), από πίσω έρχεται ωθώντας η πιο πολυάριθμη γενιά, αυτή των 25 ετών. Σ’αυτή την ηλικία είναι πέντε παίκτες: Carvajal, Casemiro, Isco, Danilo και Lucas Vázquez. Ακριβώς από πίσω έρχεται ο Varane, ο οποίος φέτος έχει επιβληθεί στο κέντρο της άμυνας, αλλά οι παίκτες αποκάλυψη αυτής της σεζόν μόλις και μετά βίας υπερβαίνουν τα 20 έτη. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο ίδιος Asensio, στα 21 του, και ο Ματέο Κόβασιτς είναι μόλις στα 23. Το μέλλον στο κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι, συνεπώς, περισσότερο από εξασφαλισμένο. Στους Isco και Casemiro απομένουν πολλά ψωμιά, αλλά ούτε και μπορούν να χαλαρώσουν, επειδή έχουν από πίσω τους μια άλλη λαμπρή γενιά.


Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής της Ρεάλ Μαδρίτης να διασφαλίζει το μέλλον και ν’αποκτά νέα ταλέντα, έρχεται μια τρίτη γενιά ακόμα νεότερη, με επικεφαλής τους Marcos Llorente (22), Vallejo (20) και τον Γάλλο Theo Hernández, μόλις στα 19 του κι ο οποίος αφήνει την Ατλέτικο για ντυθεί στα λευκά μετά το χρόνο δανεισμού του στην Αλαβές.

Ο Vallejo παραμένει

Η περίπτωση του Vallejo είναι ένα ακόμη παράδειγμα της ισχυρής δέσμευσης για το μέλλον. Ήδη έχουν ανακοινώσει στον παίκτη ότι πρόκειται να μείνει στη Μαδρίτη κι έτσι διαλύονται οι αμφιβολίες για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν εν αναμονή του να κάνει την προετοιμασία υπό τις εντολές του Ζιντάν για ν’αποφασίσει στη συνέχεια. Αλλά ο αμυντικός, ο οποίος αυτή τη σεζόν ήταν δανεικός στην Άιντραχτ, θα’ναι ο αντικαταστάτης του Πέπε, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει κι έχει ήδη ανακοινώσει ότι φεύγει, και θα παλέψει για μια θέση μαζί με τους Ramos, Varane και Nacho.

Ο Marcos Llorente είναι ένας άλλος παίκτης που μένει εκ των προτέρων στην πρώτη ομάδα. Γνωρίζει ότι θα δυσκολευτεί ν’απολαύσει λεπτά σ’αυτή τη θέση, στην οποία ο Casemiro είναι αδιαμφισβήτητος, αλλά ο Ζιντάν τον θέλει. Ο Theo, απ’τη μεριά του, θ’ανταγωνιστεί με τον Μαρσέλο.

Μεταξύ των νεότερων και των πιο βετεράνων, υπάρχει και μια άλλη ομάδα παικτών που ζει εκ των προτέρων μία απ’τις καλύτερες φάσεις στην καριέρα ενός παίκτη μεταξύ των 27 και 30 ετών. Είναι η περίπτωση του ίδιου του Nacho, ο οποίος φέτος έχει ενισχυθεί στο γκρουπ, κι ο οποίος είναι 27 ετών όπως κι ο Toni Kroos, ή οι Μπενζεμά και Μαρσέλο, στα 29. Ο Βραζιλιάνος είναι ήδη ο δεύτερος αρχηγός μαζί με τον Ramos.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.