News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio ανανεώνει μέχρι το 2023

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η ρήτρα ανεβαίνει στα 350 εκατομμύρια

Θα αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά


Marco Asensio 2023. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει επίσημη η ανανέωση της σύμβασης του διεθνή Ισπανού μετά την συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης και οι εκπρόσωποι του παίκτη. Αυτή θα’ναι η δεύτερη επέκταση και βελτίωση της σύμβασης του Ισπανού επιθετικού σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Στην αριστοκρατική περιοχή του Santiago Bernabeu έχουν ξεκάθαρο ότι αυτό που έχει γίνει απ’τον Asensio κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιστοιχεί σ’ένα σημαντικό παίκτη, απ’αυτούς που μπορούν να σηματοδοτήσουν μια εποχή στη madridista οντότητα, κι ως τέτοιον θέλουν να τον αντιμετωπίσουν και, ειδικότερα, να αισθάνεται ότι ο σύλλογος αναγνωρίζει το ρόλο που διαδραματίζει στο ρόστερ και το βάρος που έχει μέσα στην ομάδα με επικεφαλής τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο προπονητής ήταν απ’αυτούς που επέμεινε περισσότερο στην επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι, απόφαση που έχει δικαιολογήσει σε όλη τη σεζόν.

Σε αυτή τη δεύτερη επέκταση του συμβολαίου, ο Asensio θα’χει μια galáctica ρήτρα, η οποία θα είναι περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ. Ο μισθός του θα βρεθεί στην τέταρτη μισθολογική κλίμακα, στο ύψος παικτών όπως ο Lucas Vázquez, ο Kovacic ή ο Carvajal. Ο μπακ, παρεμπιπτόντως, θα υπογράψει επίσης ένα νέο συμβόλαιο στις επόμενες ημέρες.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού και η συμβολή του Asensio στην πρώτη του σεζόν στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει πολύ ψηλά, σ’έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπως η madridista, κάτι για το οποίο μπορούν να καυχηθούν πολύ λίγοι.

Κάτι περισσότερο από αποκάλυψη

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχαν κάποια πρεμούρα γιατί το συμβόλαιο του Asensio δεν τελείωνε πριν τις 30 Ιουνίου του 2022, αλλά ήθελαν να προσαρμόσουν τη σύνδεση στις αποδόσεις του και, παρεμπιπτόντως, να φοβίσουν πιθανούς επιδρομείς ταλέντου που προσελκύει το παιχνίδι του mallorquín και που τον έχει μετατρέψει σε κάτι περισσότερο από έναν απλό παίκτη αποκάλυψη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε τον Asensio τον Δεκέμβριο του 2014 για 3,9 εκατομμύρια ευρώ, σε μία απ’τις καλύτερες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιήσει η διοίκηση του λευκού κλαμπ, η οποία σε μια γρήγορη κίνηση προσπέρασε τη Barcelona. Μετά από ένα χρόνο στην Εσπανιόλ, έχει έρθει η έκρηξη του επιθετικού υπό το χέρι του Ζιντάν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.