News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Η Grada Fans συνιστά διάκριση εις βάρος των μελών που πληρώνουν τη συνδρομή τους»

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Του Marco Ruiz

Μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης (SRM) συλλέγουν καταγγελίες των συνδρομητών. «Υπάρχει ένα 90% “μη-μελών”· θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα σε εκείνους οι οποίοι είναι»

«Ο Florentino και τα βύσματά του κακομεταχειρίζονται τα μέλη συνδρομητές». Έτσι έγραφε το πανό που απέσυρε η ασφάλεια του συλλόγου την Κυριακή στο Μαδρίτη-Ρόμα στο Classic Match. Ένας ισχυρισμός που δείχνει την ενόχληση πολλών απ’τους συνδρομητές που επηρεάζονται από την αλλαγή της θέσης της Grada Fans στο κάτω μέρος του Νότιου Πετάλου.

Ο Σύλλογος Μελών της Ρεάλ Μαδρίτης (SRM) συλλέγει πολλές από αυτές τις καταγγελίες: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η Grada de Animación αποτελείται από ένα 90% ΜΗ μελών. Φαίνεται εξωφρενικό ότι μετατοπίζουν τα μέλη που έχουν την θέση τους πολλά χρόνια για να την αφήσουν σ’αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν αυτήν την ιδιότητα».

«Ως SRM λέμε ότι ναι, μια ισχυρή Grada de Animación είναι απαραίτητη, αλλά πρώτα πρέπει να διαφημιστεί μεταξύ των μελών έτσι ώστε να μπουν σ’αυτή εκείνοι που θέλουν κι όχι να τροφοδοτείται από εκείνους που θέλουν τρεις ή τέσσερις σύνδεσμοι που είναι αυτοί που γνωρίζουμε: Veteranos, La Clásica και Primavera Blanca, που είναι οι κυρίαρχοι σύνδεσμοι. Και κοιτάξτε, υπάρχουν περισσότερα από 30.000 μέλη σε αναμονή για μια θέση. Αυτοί είναι στους οποίους θα΄πρεπε να δοθεί προτεραιότητα. Γιατί όταν κάποιος καλεί, που ο καθένας να κάνει το τεστ, τον παραπέμπουν σ’αυτούς τους συνδέσμους για να μπει. Γιατί πρέπει να μπω σ’έναν σύνδεσμο αν είμαι ήδη μέλος της Μαδρίτης;».

Ο SRM αναδεικνύει επίσης οικονομική διάκριση, «Ζημιώνεται το μέλος, ο οποίος πληρώνει μια ετήσια συνδρομή 250 ευρώ. Αυτή δεν την πληρώνουν τα «μη μέλη» που πάνε στην Grada de Animación, πληρώνουν μόνο τα 371 ευρώ που τους χρεώνουν για να βλέπουν όλα τα ματς. Κάθε μέλος που θα μπει σ’αυτήν την Grada θα πλήρωνε την ετήσια συνδρομή του συν το τι κοστίζει να’ναι εκεί (371 ευρώ). Και το 90% που είναι μη μέλη δεν πληρώνουν συνδρομή. Είναι μια διάκριση. Επιπλέον, σ’αυτή τη Grada χρηματοδοτούνται εισιτήρια και ταξίδια για τα εκτός έδρας παιχνίδια, και στους υπόλοιπους, όχι».

Όσο για το πανό που αφαιρέθηκε, λένε: «Δεν ξέρουμε ποιος το έβαλε, αλλά όλο το χρόνο έχουν αφαιρέσει κάθε υπαινιγμό προς το Διοικητικό Συμβούλιο που δεν ήταν ευνοϊκός προς τη διαχείρισή του. Και χρησιμοποιούν την ιδιωτική ασφάλεια του συλλόγου».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.