News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η σιωπή του James

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κολομβιανός είναι ακόμα σε αναμονή επίλυσης του μέλλοντός του

Του James Rodríguez του απομένει ένα παιχνίδι για να πάει διακοπές, αλλά είναι ακόμη σε αναμονή επίλυσης του μέλλοντός του. Ο μέσος έκλεισε τη σεζόν αφήνοντας σημάδια ότι το στάδιο του στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε τελειώσει, αλλά ο Κολομβιανός έφυγε χωρίς να πει τίποτα ούτε στους συμπαίκτες του ούτε στους ηγέτες του λευκού club.

Εννέα ημέρες αργότερα, ούτε ο παίκτης ούτε ο εκπρόσωπός του, Jorge Mendes, δεν έχει κάνει καμία κίνηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε επικοινωνία όπως έχει κάνει ο Άλβαρο Μοράτα, ούτε οποιοδήποτε μήνυμα που να οδηγεί να σκεφτούμε μια γρήγορη και οριστική λύση στην κατάστασή του ως madridista παίκτης.

Ο Ζιντάν έφυγε για διακοπές ζητώντας παραμονή στο μέγιστο στο ρόστερ που τον οδήγησε στο νταμπλ. Ο Γάλλος γνωρίζει ότι αυτή η περίσταση είναι αδύνατο να τηρηθεί, αλλά πιστεύει ότι είναι μια χειρονομία που πρέπει να γίνει με τους παίκτες του κι ο Κολομβιανός δεν αποτελεί εξαίρεση κι αν συμβεί, ν’αποφασίσει ο James να συνεχίσει, θα’ταν καλοδεχούμενος απ’τον Γάλλο προπονητή.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν σαφές ότι σε περίπτωση που φύγει, ο Κολομβιανός θα πρέπει να πρέπει να φέρει μια σημαντική προσφορά, μια που να’ναι περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ, ελάχιστη τιμή που ορίζεται απ’την ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου για να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του πρώην της Μονακό.

Ενώπιον της απουσίας, του αιτήματος του James και της άφιξης σταθερών προσφορών, το madridista περιβάλλον πιστεύει ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για την υπογραφή του Κολομβιανού, είναι η Τσέλσι του Antonio Conte, η ίδια που την περασμένη χειμερινή αγορά προσπάθησε ήδη για την απόκτησή του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.