News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mbappé: «Ή στη Μαδρίτη ή πουθενά»

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έχει πολύ ξεκάθαρο σε ποια ομάδα θέλει να παίξει

Τα τελευταία γεγονότα μπορούν να επισπεύσουν την επιχείρηση

Ο Kylian Mbappé το’χει πολύ ξεκάθαρο. Λίγη σημασία έχουν τα μόλις 18 χρόνια του, παραμένει σταθερός στην ιδέα του να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το’χει αποφασίσει κι έτσι το μετέφερε την Πέμπτη στον Dmitri Rybolovlev, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Μονακό κατά τη διάρκεια ενός γεύματος που είχαν οι δυο τους στην Palma de Mallorca και στην οποία χαρτογράφησαν την πορεία προς τα εμπρός για το άμεσο μέλλον του Γάλλου επιθετικού. «Ή στην Ρεάλ Μαδρίτης ή σε κανέναν», έφτασε να σχολιάσει ο Γάλλος διεθνής επιθετικός.

Το μόνο ερώτημα που διατηρεί ο Mbappé είναι η στιγμή που θα κάνει το άλμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κάνουν να σκέφτεται ότι αυτό το βήμα μπορεί να επισπευστεί σε σχέση με τις προβλεπόμενες προθεσμίες και να υλοποιηθεί εντός των προσεχών εβδομάδων. Ο παίκτης μετέφερε ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία του να ντυθεί στα λευκά, αλλά με την αμφιβολία της στιγμής που θα το πράξει.

Στα διάφορα σενάρια που εξετάζονται τις τελευταίες ημέρες στην αριστοκρατική περιοχή του Bernabeu, ειδικά μετά τον διαρρεόμενο θυμό του Ρονάλντο, οι λευκοί ηγέτες υπολογίζουν τον Γάλλο όταν μιλάνε για το άμεσο μέλλον του ρόστερ. Ένα γκρουπ στο οποίο οι διαχειριστές του λευκού club αναδεικνύουν τη νεότητα. Σ’εκείνους τους παίκτες για τους οποίους μιλούν και που θα’ναι οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τη σκυτάλη, εμφανίζονται οι Asensio, Isco, Kovacic, Μπέιλ... και Mbappé.

Η πρώτη ιδέα των ηγετών και των τεχνικών της madridista οντότητας ήταν να κλείσουν την υπογραφή και να περιμένουν ένα χρόνο για να ωριμάσει, να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση ως παίκτη της ελίτ. Με τον τρόπο αυτό, θα δίνονταν ο χρόνος σε μία φυσική επιλογή εντός του ρόστερ, που θα’δινε το χώρο που χρειάζεται ο Γάλλος μέσα σ’ένα τόσο ανταγωνιστικό γκρουπ όπως της ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περιβάλλον του Γάλλου, ωστόσο, δείχνει προς το Παρίσι ως τον αγαπημένο του προορισμό. Κάτοικοι της γαλλικής πρωτεύουσας και μ’έναν μικρό αδελφό που παίζει ποδόσφαιρο εκεί, η PSG παζαρεύει επίσης για τη μεταγραφή του, όντας ο αγαπημένος προορισμός του πατέρα του, ανθρώπου με μεγάλη βαρύτητα στις αποφάσεις του Mbappé, αλλά που σ’αυτή την περίπτωση έχει μείνει σ’ένα δεύτερο πλάνο.

Νωρίτερα απ’το αναμενόμενο

Η επιχείρηση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί πριν απ’το αναμενόμενο και η πορεία των γεγονότων στις επόμενες εβδομάδες θα σηματοδοτήσει τη στιγμή στην οποία θα υλοποιηθεί τελικά η ενσωμάτωση του Mbappé στην πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα κάτι περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει η μεταγραφή του, θα μετατρέψουν τον Γάλλο στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά το λευκό club είναι διατεθειμένο ν’αναλάβει το ποσό αυτό χωρίς μεγάλα προβλήματα, επειδή οι εκθέσεις μιλούν για τον ακόμα παίκτη της Μονακό ως έναν διαφορετικό παίκτη και καλούμενο να κυριαρχήσει στο πανόραμα του διεθνούς ποδοσφαίρου στα επόμενα χρόνια.

Έτσι έχουν τα πράγματα, εάν τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο διατηρήσει την ιδέα του να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, θα ενεργοποιηθεί η επιχείρηση άφιξη του Mbappé, έτσι ώστε να βρεθεί ο Γάλλος ήδη υπό τις εντολές του Ζιντάν στην συγκέντρωση του Λος Άντζελες. Ή, σε αντίθετη περίπτωση, για να εξασφαλιστεί το συντομότερο δυνατόν η μεταγραφή του και η μετέπειτα άφιξή του. Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, είναι μόνο ένα ζήτημα χρόνου, αλλά η επιθυμία του νεαρού Γάλλου αστέρα είναι ξεκάθαρη. «Θέλω να παίξω μόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.