News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη φροντίζει την cantera: ο Óscar Rodríguez ανανεώνει για τέσσερις σεζόν

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο αρχηγός της Juvenil ήταν επιθυμητός απ'τη Μάντσεστερ Σίτι


Εκτός από καταιγίδες που προκαλούνται απ'το δημοσιονομικό θυμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ζει στιγμές ευτυχίας. Ενώ στη Barcelona υποφέρουν απ'την ενίσχυση της πρώτης ομάδας και διαπιστώνουν πως το πιο διακεκριμένο της cantera αναζητά τη ζωή στη Μπάγερν, στη Μονακό ή στη Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι για συγχαρητήρια και μπορεί να καυχηθεί ότι έχει δέσει την συνέχεια του Óscar Rodríguez, αρχηγού της, ολοκαίνουριας τρεις φορές πρωταθλήτριας, juvenil A του Guti κι οποίος είχε μια πρόταση της City για ν'ακολουθήσει τα βήματα του azulgrana Eric Garcia.

Ο αρχηγός της νεολαίας έχει ανανεώσει για τέσσερις σεζόν με τη madridista οντότητα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ το λευκό club θωρακίζει την παρουσία του στη madridista οντότητα με μια ισχυρή ρήτρα.

Ο Óscar Rodríguez προορίζεται να γίνει ένας σημαντικός παίκτης στην Castilla της επόμενης σεζόν, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι η συμβολή του θα πάει παραπέρα και για το λόγο αυτό η ανανέωσή του ήταν μια προτεραιότητα, γεγονός που πλέον έχει διευθετηθεί.

Δημιουργικός και με μια ασυνήθιστη ικανότητα στις στημένες φάσεις, ο Óscar Rodríguez έχει κάνει μια μεγάλη σεζόν κι ενώπιον της απουσίας της υπογραφής της σύμβασης, προκάλεσε το ενδιαφέρον μερικών απ'τους μεγάλους Ευρωπαίους, με την City επικεφαλής.

Η τάση στον madridismo είναι θετική σε όλα τα επίπεδα. Οι οπαδοί είναι ταυτισμένοι στο μέγιστο με τις τρεις αναφορές του συλλόγου (Florentino Pérez, Ζινεντίν Ζιντάν και Sergio Ramos) κι αυτή η κατανόηση οδηγεί την οντότητα να χειρίζεται τους χρόνους σε πολλά άλλα σενάρια. Τα παιδιά της cantera, εκτός από εξαιρέσεις, θέλουν να συνεχίσουν, και οι επιθυμητοί από άλλους συλλόγους παίκτες βάζουν πρώτα το λευκό ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει με τον Mbappé ή τον Ceballos.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.