News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mariano είναι πλέον της Olympique Lyon

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Υπογράφει για πέντε σεζόν και το λευκό σύνολο εισπράττει 8 εκατομμύρια ευρώ


Ο Mariano είναι πλέον επίσημα παίκτης της Λυών. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει μια δήλωση στην ιστοσελίδα της επισημοποιώντας τη μεταγραφή του canterano. Το λευκό club θα εισπράξει περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ και διατηρεί μια επιλογή επαναγοράς για τα επόμενα χρόνια. Ο παίκτης υπογράφει με τον γαλλικό σύλλογο μέχρι το 2022.

Όπως ενημέρωσε ήδη η MARCA, η Λυών ενδιαφέρονταν για τον παίκτη κι αυτός ήθελε να φύγει απ’το λευκό club για να’χει τα λεπτά που του έχουν λείψει αυτό το έτος για να συνεχίσει να εξελίσσεται ως επαγγελματίας. Ο canterano ξεκινά από σήμερα την περιπέτεια του στη Γαλλία με την ιδέα της επιστροφής κάποια μέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο canterano παρουσιάστηκε λεπτά μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του. Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Aulas παραδέχεται ότι είχαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον canterano: «Ο Mariano ήταν μία απ’τις προτεραιότητές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ».

Ο Mariano έδειξε χαρούμενος μετά τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια θαυμάσια κατάσταση το να μπορώ να φτάσω σ’αυτόν το μεγάλο σύλλογο». Επιπλέον, παραδέχεται ότι πάει σε μια μεγάλη ομάδα: «Ένας απ’τους λόγους για να’ρθω εδώ είναι ότι είναι μια απ’τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. Έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω». Ο Mariano έρχεται πεινασμένος: «Ο στόχος είναι να περάσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη». Ο canterano πιστεύει ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει ένα υψηλό επίπεδο: «Θεωρώ ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ένα απ’τα καλύτερα στην Ευρώπη». Έτσι καθορίζει τον εαυτό του, «είμαι ένας ανταγωνιστικός παίκτης με μια μεγάλη επιθυμία να βοηθάω την ομάδα».


Επιπλέον, η διοίκηση της Λυών αναγνωρίζει ότι ο Zidane έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την άφιξη του Mariano: «Ο Ζιντάν μας έχει βοηθήσει σ’αυτή τη μεταγραφή, αναμένεται ότι θα’ναι μια μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο και για μας», τερματίζοντας έτσι την παρουσίαση του canterano.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.