News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη διαβεβαιώνει τον Mbappé ότι ένας απ’το BBC θα φύγει

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Του Stephan Damian-Tissot

Αυτό είναι το επιχείρημα που χρησιμοποίησαν Florentino και Ζιντάν για να πείσουν το μαργαριτάρι της Μονακό, σύμφωνα με την L'Equipe.


Ο Mbappé και η οικογένειά του βλέπουν πλέον το αθλητικό πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης με καλό μάτι. Σύμφωνα με την L'Equipe, οι αμφιβολίες τους διαλύθηκαν όταν Florentino Pérez και Ζινεντίν Ζιντάν μίλησαν με τον ίδιο τον παίκτη την περασμένη εβδομάδα: «Για ν’αλλάξει την εντύπωση του Wilfried Mbappé, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χρησιμοποιήσει τους δύο ορατούς επικεφαλής της οργάνωσης, Florentino Pérez και Ζινεντίν Ζιντάν. Στο επίκεντρο της συζήτησης: η θέση που προορίζεται για τον Γάλλο στην λευκή ομάδα. Και οι madridistas χρησιμοποίησαν δύο επιχειρήματα βαρύτητας. Απ’τη μία πλευρά, η φιλοδοξία να τον μετατρέψουν στον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Κι απ’την άλλη, η θέση του στη madridista επίθεση. Pérez και Ζιντάν ξέρουν ότι ένας απ’τους τρεις επιθετικούς του BBC θα φύγει απ’την ομάδα». «Florentino και Ζιντάν του έχουν δώσει εγγυήσεις για μια θέση στο γήπεδο κι ότι μία απ’τις θέσεις του BBC θα ελευθερωθεί. Ο Karim Benzema είναι πάντα άθικτος βλέποντας το τι συνέβη με τον Άλβαρο Μοράτα», συνεχίζει η γαλλική εφημερίδα, που εξηγεί ότι «η αποχώρηση του Bale θα μπορούσε να προσφέρει ευκαιρίες για να παίξει σε μια επίθεση με πολύ ιεραρχία».


Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο παίκτης είναι «αρχικά πεπεισμένος». Ο τίτλος της σελίδας 2 είναι κατηγορηματικός: «Ο διάλογος που άλλαξε τα πάντα». Το εξώφυλλο διαβεβαιώνει ότι «η ισπανική ομάδα εξετάζει το αποτέλεσμα της αποχώρησης ενός απ’τους τρεις επιθετικούς της βεντέτες». Ο Kylian Mbappé είναι πολύ προστατευμένος απ’την οικογένειά του. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στον αθλητισμό. Ο πατέρας του, Wilfried, προπονούσε στο περιφερειακό club AS Bondy, ενώ η μητέρα του, Fayza, έφτασε να παίξει χάντμπολ επαγγελματικά. Ο Wilfried δεν ήταν υπέρ του να κάνει το άλμα στην Ρεάλ Μαδρίτης, μ’ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση. Ακριβώς αυτές οι αμφιβολίες χρησιμοποιήθηκαν απ’τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει σαν τρελός να υπογράψει το νεαρό μαργαριτάρι της Μονακό απ’την περασμένη σεζόν, όταν πήγε στο ίδιο του το σπίτι για να τον πείσει. Σύμφωνα με την L'Equipe, ο Γάλλος πήρε και πάλι τηλέφωνο για να του εξηγήσει το πρότζεκτ του και πώς θα χωρούσε. Αλλά η Μαδρίτη έχει πείσει τον παίκτη. Ο Mbappé σκόραρε 15 γκολ στην Ligue 1, 6 γκολ στα νοκ άουτ του Champions League και 3 στο Κύπελλο, μόλις στα 18 του. Για τον Βενγκέρ είναι δύσκολο, με τους Gunners να παίζουν τη σεζόν 2017-18 στο Europa League...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.