News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όλο και πιο κοντά στη Lyon ο Mariano

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Των Miguel Angel Moran και Pablo Polo

Το γαλλικό club θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη

Ο επιθετικός θα έπαιρνε 3,5 με 4 εκατομμύρια και του αρέσει η ιδέα να παίξει στη Γαλλία

Ο Mariano Díaz είναι όλο και πιο κοντά στην Ολιμπίκ Λυών. Όπως ενημέρωσε η MARCA την Τετάρτη, η γαλλική ομάδα είχε δείξει το ενδιαφέρον της στο να πάρει τον επιθετικό και ήταν μια απ'τις καλύτερα τοποθετημένες για να κλείσει την επιχείρηση.

Οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται ήδη, αν και δεν έχει κλείσει τίποτα. Μια απ'τις επιλογές, αυτή που αποκτά περισσότερη δύναμη τώρα, είναι να πληρώσει η Λυόν δέκα εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, που θα'παιρνε 3,5 με 4 εκατομμύρια. Η Μαδρίτη ήθελε 15 για ν'αφήσει τον παίκτη να φύγει με μια οψιόν επαναγοράς. Μ'αυτόν τον άλλο τρόπο, το λευκό club εισπράττει λιγότερα, αλλά σχεδόν τα μισά των δικαιωμάτων του παίκτη παραμένουν στα χέρια του.

Οι σχέσεις μεταξύ του Florentino Perez και του προέδρου της Λυών, Jean-Michel Aulas, είναι πολύ καλές απ'τη μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να θέσει εμπόδια στον Mariano στην ιδέα του να ψάξει λεπτά σε μια άλλη ομάδα. Μάλιστα, ο Ζιντάν είναι σύμφωνος και θέλει ο Mariano να'χει διάρκεια, έτσι ανοίγει το δρόμο στη μεταγραφή του. Ο προπονητής πιστεύει επιπλέον, ότι ο παίκτης έχει τις προυποθέσεις για ν'ανταγωνιστεί για μια θέση στη Μαδρίτη στο μέλλον.

Η γαλλική ομάδα έχει στην πόρτα της εξόδου τον Αλεξάντρ Λακαζέτ και είναι περισσότερο από πιθανό να παραχωρήσει δανεικό τον Jean Philippe Mal, έτσι ώστε ψάχνει ένα εννέα που να συνοδεύει μια άλλη απ’τις πιθανές προσθήκες, τον Bertrand Traore, για τον οποίο υπάρχει ήδη μια αρχική συμφωνία με την Τσέλσι.

Ο Μαριάνο ωστόσο έχει προτάσεις κι απ΄την la Liga. Η Espanyol είναι αυτή που έχει καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, αν και η Μάλαγα παρακολουθεί επίσης τον Ισπανοδομινικανό, ο οποίος τη φετινή σεζόν με τον Ζιντάν έχει αφήσει πολύ καλή γεύση παρά τα λίγα λεπτά του. Ο επιθετικός σκόραρε πέντε γκολ μόλις σε 302 λεπτά κατανεμημένα σε 14 παιχνίδια. Ένα γκολ ήταν στο πρωτάθλημα και τ’άλλα τέσσερα στο Κύπελλο. Κάθε φορά που τον χρειάστηκε ο προπονητής, ο Μαριάνο ανταποκρίθηκε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.