News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκτά ένα ακόμα κίτρινο διαμάντι

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Του Mario de la Santa

Οι λευκοί υπέγραψαν τον περασμένο μήνα έναν ακομα canterano, τον Raúl Asencio

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάει και πάλι στην cantera της UD Las Palmas. Αν πριν από λίγες εβδομάδες ήταν το δευτεροετές παιδί Raúl Asencio, σήμερα έχει επιβεβαιωθεί μια νέα «κλοπή» της λευκής Fábrica απ'το κίτρινο εργοστάσιο. Πρόκειται για τον Borja Alonso Cabrera, έναν επιτελικό μέσο απ'τη δεξιά πτέρυγα με μεγάλη ποιότητα, ταλέντο και ντρίμπλα. Χαρακτηρίζεται από ένα σπουδαίο ένας εναντίον ενός και φέτος ήταν ένας ακρογωνιαίος λίθος της κίτρινης Infantil Β που προπόνησε ο Victor Pros.

Ο ανιχνευτής της Ρεάλ Μαδρίτης στα Κανάρια νησιά, Sixto Alfonso, τον παρακολουθούσε εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όταν είχε ξεχωρίσει ήδη στην Alevín Preferente και στην Canaria εθνική Κ 12. Απ'αυτή την αυτόνομη εθνική, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ήδη τον tinerfeño Nico Paz, αλλά με τον Borja θέλησαν να περιμένουν άλλο ένα έτος για να δουν την εξέλιξή του και να φτάσει κάπως πιο ώριμος στη madridista Infantil Α.

Μετά την άφιξή του απ'τη σχολή στη Λας Πάλμας, εντάχθηκε στο club του Benjamin, όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της εποχής του στην Infantil Β. Με τον Borja, η οντότητα της οποίας προεδρεύει ο Miguel Ángel Ramirez, χάνει έναν ακόμα απ'τους canteranos της, απόρροια του ομοσπονδιακού κανονισμού που τους ελευθερώνει κάθε 30 Ιουνίου.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.