News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino: «Ξέρω ότι ο Cristiano είναι θυμωμένος· Πιστεύω ότι θα συνεχίσει»

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να τον βλάψουν με το φορολογικό ζήτημα. Μίλησα με τον Mendes. Δεν πρέπει ν’ανησυχείτε περισσότερο από όσο χρειάζεται».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Florentino Pérez έδωσε μια συνέντευξη στο πρόγραμμα «Το πρώτο δοκάρι», του σταθμού esRadio. Μίλησε για την επικαιρότητα της λευκής ομάδας, μετά το νταμπλ που πέτυχε αυτή τη σεζόν:

Εξαιρετική σεζόν: «Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι. Είναι το βραβείο για μια καλή δουλειά, με επικεφαλής τον Ζιντάν. Υπάρχει ένας γενικός ενθουσιασμός του madridismo σε όλο τον κόσμο».

Μεγάλος κύκλος χωρίς αθλητικό διευθυντή: «Υπάρχουν θέματα ... Όταν έφυγε ο Jorge Valdano είπα ήδη ότι λειτουργούσαμε τα πάντα. Ο José Ángel είναι ο τελικός υπεύθυνος. Τα’χει πάει πολύ καλά και υποστηρίζεται από πολύ καλούς ανθρώπους. Όλοι παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Ο σχεδιασμός αποδίδει καρπούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος που έχουμε κληρονομήσει απ’τους πρεσβύτερούς μας και το αθλητικό πρότζεκτ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το οικονομικό πρότζεκτ. Ο Bernabéu μας δίδαξε ότι αυτό είναι μια οικονομική κι αθλητική εξίσωση, το οποίο είναι αυτό που μας έχει κάνει μεγάλους. Το μοντέλο αυτό έχει πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ».

Κριτικές: «Τη Μαδρίτη την επικρίνουν εκείνοι που δεν είναι madridistas κι εκείνοι που θα ήθελαν να μην πήγαινε καλά ο σύλλογος. Είναι ένα κίνητρο κι όχι ένα εμπόδιο».

Ο Cristiano, χωρίς την φανέλα της Μαδρίτης στις ειδήσεις της καταγγελίας του Υπουργείου Οικονομικών: «Αυτά τα μικρά θέματα, δεν έχουν καμία σημασία. Είναι απολύτως ψευδές ότι κάλεσα κάποιον. Υπάρχει άφθονη διασκέδαση, αλλά δεν μπορούμε να διαψεύδουμε ειδήσεις όλη την ημέρα. Οι οπαδοί ξέρουν ήδη τέλεια ποιος είναι ο κάθε δημοσιογράφος. Μερικοί ξυπνάνε με σκοπό να κάνουν κακό. Δεν επηρεάζουν το κύρος των ανθρώπων. Μου φαίνεται κάτι απλό κι αυτοί που το διαβάζουν ή το βλέπουν, επίσης. Δεν πρέπει να τους δίνουμε μεγάλη σημασία. Οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη σε εμάς. Το ρόστερ μας είναι το καλύτερο στον κόσμο».

Το μέλλον του Κριστιάνο: «Εσείς είστε σίγουρος ότι θα συνεχίσετε το επόμενο έτος σ’αυτό το ραδιόφωνο; Ο Κριστιάνο έχει σύμβαση με τη Μαδρίτη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας συμπαίκτης έχει πει ότι είναι θυμωμένος κι ότι δημοσιεύθηκε στην Α Bola. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν του δίνω την σημασία που του δίνουν. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να μιλήσουμε μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Είναι θυμωμένος. Είναι ενσωματωμένος και εκπληρώνει τα καθήκοντά του. Υπάρχουν  πολλοί άνθρωποι που έχουν θελήσει να τον βλάψουν με το φορολογικό ζήτημα και μ’άλλα ζητήματα και λυπάται. Είμαστε χαρούμενοι που είναι στη Μαδρίτη. Αν εσείς πιστεύετε ότι θα συνεχίσετε  σ’αυτό το ραδιόφωνο, εγώ πιστεύω ότι ο Κριστιάνο θα συνεχίσει επίσης. Μίλησα με τον Μέντες. Προς το παρόν δεν χρειάζεται να ανησυχούμε περισσότερο από όσο χρειάζεται».

Εκστρατείες όπως «Είμαστε όλοι Μέσι». «Εγώ δεν έχω κάνει την φορολογική δήλωση κανενός παίκτη, η Μαδρίτη δεν είναι υπεύθυνη γι’αυτό. Χωρίς καμία αμφιβολία, όλοι έχουμε την υποχρέωση να συμμορφωνόμαστε· ναι είπα ότι έχω μιλήσει με τους δικηγόρους οι οποίοι το αντιμετωπίζουν κι απ’ότι μου έχουν πει δεν πιστεύω να υπάρχει οποιουδήποτε είδους έγκλημα· είναι θέμα ερμηνείας, όχι εγκλήματος».

Χωρίς διαψεύσεις: «Ο Κριστιάνο δεν έχει μιλήσει ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Αν με εκπλήσσει το ότι δεν έχει διαψεύσει ότι θέλει να φύγει; Δεν θα περάσεις όλη τη μέρα σου διαψεύδοντας ... Έτσι ηρεμία. Να δουλέψει για να κερδίσει το Confecup. Δεν χρειάζεται κάποιος να διαψεύσει τίποτα απ’όσα δεν έχει πει».

Βελτίωση σύμβασης: «Δεν έχει κάνει αυτό για να βελτιωθεί η σύμβαση. Είναι εδώ οκτώ χρόνια και είχε μια υποδειγματική συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα. Έχουν δοθεί ειδήσεις με πολύ κακή πίστη. Το βρίσκω λογικό να είναι θυμωμένος, αλλά εκείνοι που έχουν επωφεληθεί απ’αυτή την περίσταση για να τον αντιμετωπίσουν ως έναν παραβάτη μου φαίνεται άσχημο και θα φαίνεται και σ’αυτόν. Να’χουμε υπομονή, είναι συγκεντρωμένος για να κερδίσει το Συνομοσπονδιών, κι όταν τελειώσει θα’χω την ευκαιρία συζήτησης ... ή μη συζήτησης, δεν ξέρω».

Αν φεύγει ο Κριστιάνο: «Δεν εξετάζω ένα τέτοιο σενάριο. Είναι ο καλύτερος που έχουμε, ο καλύτερος στον κόσμο, έχει συμβόλαιο ... Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ότι το κάνει αυτό για να βελτιώσει το συμβόλαιό του, αλλά σε αυτά τα οκτώ χρόνια δεν έχει συμβεί. Σίγουρα δεν πρόκειται να’ρθει να ζητήσει χρήματα· δεν είναι τέτοιος. Δεν γίνεται να υπογράφουμε κάθε χρόνο. Ο Cristiano δεν είναι παραδόπιστος, δεν είναι αλήθεια. Αν είναι θυμωμένος, είναι γιατί η αντιμετώπιση που έχει δεν αντιστοιχεί σ’αυτό που αντιπροσωπεύει».

Mbappé: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ παρόμοια κατάσταση με τον Pogba: πέρυσι έλεγαν ότι έπρεπε να τον υπογράψω, επειδή είχα κερδίσει το Champions League. Μου αρέσει, αλλά στη Μαδρίτη παίζουν μόνο 11, στο ρόστερ είναι 24, και υπάρχουν πολλοί παίκτες που μου έχουν αρέσει και, μιας και δεν έχουν θέση, δεν έχουν έρθει».

Μακρύ καλοκαίρι: «Πολύ καλός παίκτης, πολύ νέος, όπως και τόσοι άλλοι που δείχνουν πολύ καλά. Τον Pogba δεν τον υπογράψαμε επειδή είχαμε μια μεγάλη ομάδα, όπως έχουμε δείξει. Δεν έχουμε χρειαστεί τον Pogba. Επιπλέον, οι παίκτες πρέπει να’χουν μια θέση για να τα πάνε καλύτερα κι εγώ το περασμένο έτος δεν την είδα γι’αυτόν. Ούτως ή άλλως, το καλοκαίρι είναι πολύ μακρύ, περισσότεροι από ένας παίκτες έχουν υπογράψει στις 31 Αυγούστου. Κάποιοι ακριβά…».

Η οικογένεια του Mbappé: «Δεν μου αρέσει να διαψεύδω. Αν έχω μιλήσει με την οικογένειά του; Μην με ρωτάτε πράγματα που δεν μπορώ ν’απαντήσω. Αν είχε ο Ζιντάν μια προσέγγιση μαζί του; Ξέρω ότι είχε πριν κάποια χρόνια, γιατί ξέρω ότι τον έχει παρακολουθήσει όπως παρακολούθησε και τον Varane. Ο καλύτερος που μπορεί να πει αν έχει θέση ή όχι στα 18 του, είναι ο προπονητής, αλλά σ’αυτή την ηλικία, λίγοι παίκτες έχουν θέση στη Μαδρίτη. Ο Ζιντάν ήρθε στα 28 του... Πρέπει να’χουμε υπομονή. Ο Ζιντάν έχει καιρό στο μυαλό του τον Mbappé. Εάν θα’ρθει φέτος; Ειλικρινά, δεν το ξέρω. Πρέπει ν’αποφασίσει αν θα’ρθει για να παίξει, αν είναι καλύτερο να συνεχίσει εκεί όπου είναι και να συνεχίσει να εκπαιδεύεται... Αν ο Ζιντάν μου έδινε το ΟΚ, θα’πρεπε να μου'λεγε επίσης και ποιος θα’φευγε. Δεν μπορούν να παίξουν όλοι, 11, κανείς παραπάνω. Αυτή η δουλειά δεν είναι δικιά μου, αλλά του Ζιντάν, ο οποίος την διαχειρίζεται πολύ καλά».

Η κριτική του Guardiola στην υπογραφή του Vinicus: «Στο ποδόσφαιρο μιλάνε πολύ και δεν μου αρέσει να απαντώ σε δηλώσεις άλλων ανθρώπων. Οι προπονητές μιλούν πολύ και κάποια φορά κάνουν λάθος».

Επιθυμητός: «Όλος ο κόσμος λέει ότι θα’ναι ένα φαινόμενο και η απόδειξη είναι ότι, όταν τον είχαμε υπογράψει, έρχονταν όλοι γι’αυτόν. Έχει προτιμήσει τη Μαδρίτη».

Theo: «Μιλάμε με την Ατλέτικο και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε μια συμφωνία».

Vallejo: « Σ’αυτή την αθλητική πολιτική, χωρίς αθλητικό διευθυντή, τον υπογράψαμε απ’την Σαραγόσα, νομίζω ότι ήταν σωστό που τον αφήσαμε εκεί, επίσης το ότι τον πήγαμε στη Γερμανία και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει μια καλή σεζόν και τα πάντα δείχνουν ότι θα’ναι μαζί μας».

Marcos Llorente: «Εγώ πιστεύω ότι ο Llorente θα μείνει μαζί μας, αλλά η απόφαση είναι του προπονητή. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όλοι πολύ καλοί και θέλουν να παίζουν όλοι. Αλλά με τα rotations του Ζιντάν δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους και μας δίνει την ελπίδα ότι μπορούν να ενσωματωθούν περισσότεροι παίκτες».

Ceballos: "Έχουμε μια αθλητική στρατηγική πολύ προσανατολισμένη στους νέους, αν και δεν καταλήγουν όλοι να παίζουν εδώ".

Συμφωνία με τον Sandro;: "Πρώτη φορά το ακούω".

Morata: «Νομίζω ότι δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την United και δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια συμφωνία. Δεν έχει ολοκληρωθεί ο Ιούνιος και μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχει χρόνος. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο, αλλά η Μαδρίτη δεν είναι πωλήτρια».

James: «Είναι ένας απ'τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, είναι παίκτης της Μαδρίτης και οι παίκτες της Μαδρίτης δεν φεύγουν όταν θέλουν αυτοί ή οι γονείς τους. Πρέπει να συμπίπτουν τα συμφέροντα των παικτών με τα δικά μας, αλλά αυτά της Μαδρίτης υπερισχύουν» .

Το μέλλον του Ζιντάν: «Συνεχίζει σίγουρα και το πρώτο που κάνουμε μετά την επιστροφή απ’τις για διακοπές είναι να τον ανανεώσουμε. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα απ’αυτόν αυτό που είναι ο σύλλογος, αυτό που είναι τ’αποδυτήρια, κι αυτό είναι μια αξία που έχει σε σχέση με τους υπόλοιπους και τον έχει κάνει να’χει θριαμβεύσει σε 17 μήνες. Πολλές φορές, έχει πει επίσης ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει, για να μην τον ρωτάνε σχετικά με το μέλλον των παικτών. Θα’χε συνεχίσει ακόμα κι αν δεν είχε κερδίσει».

Σχέση: «Από τότε που υπέγραψα τον Ζιντάν το 2001 ως παίκτη, είχα μια μόνιμη σχέση μαζί του. Στην αρχή είχα αμφιβολίες για το αν ήθελε να γίνει προπονητής, αλλά όταν το αποφάσισε δεν είχα αμφιβολίες ότι θα’ταν θέμα χρόνου να προπονήσει τη Μαδρίτη. Ελπίζω αυτή η σχέση αγάπης του Ζιντάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κρατήσει πολλά χρόνια».

Μπενίτεθ: «Όταν αποφασίσαμε ν’αλλάξουμε τον Αντσελότι ήταν επειδή καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν μια ώθηση προς τα μπροστά, ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση. Κι ο Μπενίτεθ, απ’τις εκθέσεις που είχαμε, ήταν ο πιο κατάλληλος. Γι’αυτό τον προσλάβαμε. Για οποιοδήποτε λόγο, δεν κατέληξε να ταιριάξει στο ρόστερ, αλλά όχι επειδή τα πήγαιναν άσχημα... Τ’αποτελέσματα δεν ήταν εντελώς καλά κι αποφασίσαμε με όλο τον πόνο της καρδιάς μου, γιατί είναι madridista, αλλά οι συνθήκες μας ανάγκασαν να πάρουμε την απόφαση».

Guti: «Αν συνεχίσει έτσι, μιας και η ζωή είναι πολύ μεγάλη, θα μπορέσει σίγουρα να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας».

Διάδοχος: «Σίγουρα υπάρχει κάποιος απ'το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, ένας απ'τους τρεις αντιπροέδρους. Αύριο μπορεί να μου συμβεί κάτι και θα υπήρχε συνέχεια».

Εκλογές: «Νομίζω ότι η απαίτηση των 20 ετών για υποψηφιότητα είναι το ελάχιστο για αυτό το κλαμπ, οι υπόλοιπες συνθήκες προέρχονται απ'τον Αθλητικό Νόμο».

Μαύρο χέρι: «Δεν έχω πει ποτέ τίποτα για ένα στέλεχος, για έναν παίκτη, για έναν διαιτητή... για κανέναν. Και μου’χει βγει καλά. Η Μαδρίτη δεν έχει απαντήσει, ούτε θα απαντήσει στο μέλλον. Αυτό μας δίνει ένα κύρος· δεν θέλουμε να βλάψουμε το club».

Η κλήση για να καταθέσει στην Υπόθεση Neymar ΙΙ: «Δεν έχω λάβει τίποτα, αλλά αν με καλέσουν θα πάω. Δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, ούτε έχω σχέση μαζί τους».

Νέο Μπερναμπέου: «Μας καθυστέρησε λίγο, δεν είναι ένα εύκολο θέμα· έπρεπε να αλλάξουμε τον γενικό σχεδιασμό μ’ένα ειδικό πρόγραμμα. Αυτό το καλοκαίρι είναι αδύνατο, αλλά ξεκινώντας φέτος θα’μουν ικανοποιημένος».

Αλλαγή της Grada Fans: «Ναι, θα κατεβεί, όπως ήταν πάντα. Αυτούς που αλλάζουμε θα τους δώσουμε οφέλη και τους επιστρέφουμε την παλιά τους θέση. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που έχουν κάποια ενόχληση, του ζητούμε συγγνώμη και τους ανταμείβουμε στο οικονομικό στις συνδρομές τους».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.