News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έγινε η συμφωνία για τον Theo

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

26 εκατομμύρια θα πληρώσει η Μαδρίτη στην Ατλέτικο

Έλειπε μόνο η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων για να οριστικοποιήσει την επιχείρηση

Ο παίκτης θα παρουσιαστεί τον Ιούλιο

Θέλει να παίξει με την Ισπανία


Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο έχουν κλείσει μια συμφωνία για τη μεταγραφή του Theo Hernández και θα αποφύγουν να πρέπει ο μπακ να καταθέσει τη ρήτρα στην έδρα της Laliga. Η συμφωνία συμβαίνει επειδή το λευκό club έχει συμφωνήσει να καταβάλει δύο εκατομμύρια ευρώ περισσότερα απ’τα 24 που αναφέρονται ως το τίμημα της ελευθερίας του παίκτη και θα καταβληθούν σε τέσσερις δόσεις.

Η συμφωνία έχει κλείσει μετά από διάφορες συναντήσεις που έγιναν μεταξύ των ηγετών των δύο συλλόγων κι όλες με σκοπό να μειώσουν την ένταση που συνεπάγεται πάντα να περνάει ένας παίκτης απ’τα ταμεία και να καταθέτει το ποσό της ρήτρας του.

Τελική συμφωνία

Η βούληση της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντα να φτάσει σε ένα σημείο συμφωνίας, διότι θεωρούν ότι η υπογραφή ενός rojiblanco παίκτη δεν θα’πρεπε να συνεπάγεται έναν λόγο για οποιαδήποτε αντιπαράθεση με την Ατλέτικο, κάτι που δεν συμμερίζονται απ’το Καλντερόν.

Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί το τέλος του σιωπηρού συμφώνου μη επίθεσης που υπήρχε μεταξύ των δύο οντοτήτων και που χρησίμευσε ως τροχοπέδη στις πιθανές μεταγραφές του Agüero ή του Giménez τα τελευταία χρόνια, αν κι ούτε σημαίνει ότι η σχέση έχει ομαλοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο.

Ο Theo θα παρουσιαστεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, εφόσον Ρεάλ Μαδρίτης κι Ατλέτικο έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία έτσι ώστε η επιχείρηση να’ναι μια ακόμα μεταγραφή απ’τις πολλές που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο μπακ έχει παραμείνει σταθερός στην απόφασή του να παίξει στη Μαδρίτη, παρά τις πολλές πιέσεις που δέχτηκε απ’τη στιγμή στην οποία ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε τους rojiblancos ηγέτες την πρόθεσή του να αποχωρήσει απ’την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αποφασισμένος να παίξει με την εθνική Ισπανίας


Εκτός απ’το να παραμείνει σταθερός στην πρόθεσή του να υπογράψει για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Theo Hernández παραμένει επίσης αποφασισμένος να παίξει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, έχοντας απαρνηθεί τον γαλλικό συνδυασμό Κ 21. Ο Γάλλος έχει ξεκινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει επιλέξιμος, είτε απ’την εθνική Κ 21 του Albert Celades είτε, ακόμα, κι απ’την ανδρών υπό το χέρι του Julen Lopetegui. Μια ακόμα απόφαση που ο παίκτης έχει ήδη πάρει και είναι οριστική.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.