News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano / Asensio: δεν μπλέκουμε

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Του Amalio Moratalla

Μια ανάσα καθαρού αέρα ενάντια σε έναν θρήνο περισσότερο μιας ιδιοφυΐας του ποδοσφαίρου που, όπως φαίνεται, σκέφτεται να μουτρώσει κι ότι λέγοντας ότι φεύγει απ'την Ισπανία θα κάνει να τρέμει ο πρόεδρός του, οι οπαδοί του ή το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αν θέλει να φύγει, να φύγει, αλλά εγώ στην θέση του θα περίμενα λίγο. Τα πράγματα αναλύονται απ'το τελικό αποτέλεσμα, όχι απ'τα πρώτα δέκα λεπτά, και το «παιχνίδι» ενάντια στο Υπουργείο Οικονομικών μόλις έχει αρχίσει. Είναι δικαίωμά του να φύγει αν φτάσει σε μια συμφωνία για ν’ακυρώσει το μακρύ και υπέροχο συμβόλαιο του με τη Μαδρίτη, αλλά χωρίς να βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο Cristiano ούτε τώρα ούτε ποτέ δεν θα'πρεπε να διαμαρτύρεται στον Τύπο. Αυτό που δεν μπορεί να θέλει είναι, ενώπιον ενός τσουνάμι, όπως αυτό της σχέσης του με τη Φορολογική Αρχή, να μην λέγεται τίποτα. Προς το παρόν, όπως πάντα, το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά θα πρέπει να αποδεχτεί την εν εξελίξει έρευνα. Να μην υποδεικνύει κανέναν, ούτε την ομάδα ούτε τα μέσα ενημέρωσης. Θα'ναι μια μακρά διαδικασία για την οποία η δικαιοσύνη του επιτρέπει να αμυνθεί, να εκθέσει τα επιχειρήματά του και να προσπαθήσει να πείσει για την αθωότητά του, αλλά αυτό είναι όλο. Κι αν θέλει να φύγει, τέλεια, αλλά με την αποχώρησή του δεν διορθώνει τίποτα, θα'πρεπε να συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Δεν θα απέφευγε το θέμα, απλά θα εκπλήρωνε μια επιθυμία/ξέσπασμα με αβέβαιο αθλητικό προορισμό. Πού καλύτερα απ'ό, τι στη Ρεάλ Μαδρίτης; Και, κατά τον ίδιο τρόπο, ούτε μπορώ να πιπιλίζω τον αντίχειρά μου, η Μαδρίτη θα'πρεπε να σκεφτεί ότι θα'φευγε ο θρύλος με τον καλύτερο συντελεστή σκοραρίσματος στην ιστορία του συλλόγου. Τίποτα εύκολο, αλλά προσοχή με το τέντωμα του ελαστικού, μπορεί να σπάσει! Σου λέω την αλήθεια, αγαπητέ αναγνώστη, εγώ δεν βλέπω ακόμα έξω τον Πορτογάλο. Ο Ζιντάν εργάζεται επίσης ήδη για το θέμα, αλλά το σίριαλ θα πάει για πολύ. Κι ο Florentino, που επανεξελέγη πρόσφατα πρόεδρος, δεν πρόκειται να παραχωρήσει τίποτα που δεν πρέπει ούτε ηθικά ούτε αισθητικά, όπως δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Marco Asensio

Κι ενώ όλα αυτά πιέζουν λίγο τη madridista ευφορία μετά το Τσάμπιονς Λινγκ, αναδύεται ο ενθουσιασμός ενός υπέροχου παιδιού, καλής εμφάνισης, χαμογελαστού, μπαλαδόρου, σκόρερ και που θαμπώνει τον μισό κόσμο. Ο Marco Asensio είναι ο σχεδόν τέλειος παίκτης, ακόμα νέος, αλλά με ίχνη αστέρα. Έχει τα πάντα κι ο Ζιντάν ξέρει μέχρι που θα τον οδηγήσει. Είναι η ατμομηχανή της νέας Μαδρίτης, ένας σταθερός για το μέλλον για να τον περιποιηθεί και να τον κάνει να πλησιάσει πολύ σ’έναν απ’τους καλύτερους στον κόσμο. Τώρα με την εθνική Κ 21, αλλά με τον Lopetegui για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξυπνάει περισσότερο ενθουσιασμό στους λευκούς οπαδούς απ’ότι αβεβαιότητα η πιθανή αποχώρηση του CR7. Γι’αυτό, προσοχή με την πίεση!, γιατί μετά οι διαδικασίες δεν έχουν γυρισμό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.