News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ceballos, Kepa, Donnarumma, Sandro... ονόματα που στοχεύουν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ψάχνει το νέο ταλέντο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ 21

Πιστή στην ιδέα με την οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει καμία λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει στην Πολωνία στο Euro Κ 21. Η απόκτηση νέων ταλέντων παραμένει θεμελιώδης αρχή κι έτσι συνεχίζει να πορεύεται η λευκή αθλητική διαχείριση, χωρίς να χάνει λεπτομέρεια του τι κάνει η Ισπανία του Celades κι άλλες εθνικές όπως η Ιταλία, η Γερμανία και ή μια αποκλεισμένη Πορτογαλία με πάντα ενδιαφέροντες παίκτες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντα πολύ προσεκτική στο τι συνέβαινε σ’αυτό το τουρνουά και ήδη στην έκδοση του 2007 υπέγραψε τον Ντρέντε, που ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης μιας Ολλανδίας που κατέληξε νικήτρια. Δύο χρόνια αργότερα, Özil και Khedira ήταν αυτοί που έμειναν κάτω απ’το λευκό ραντάρ κι ο David de Gea το 2011, με τους Illarramendi και Isco στην έκδοση του 2013, έκδοση στην οποία η Ισπανία ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια.

Οι εκθέσεις του τι συμβαίνει στην Πολωνία συσσωρεύονται και κάποιες απ’αυτές συνιστούν τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο, δηλαδή, τη μελέτη της κατάστασης για τις ενδεχόμενες υπογραφές. Το παιχνίδι και η εξέλιξη του πρωταθλήματος έχουν οδηγήσει τους λευκούς τεχνικούς να χτενίζουν με ξεχωριστή λεπτομέρεια ότι κάνει η Ισπανία και να επικεντρώνονται εκ νέου σε παίκτες που σαγηνεύουν όλο τον κόσμο με το παιχνίδι τους.

Ο Asensio έχει μετατραπεί στην αναφορά της Ισπανίας του Celades, αλλά δεν είναι ο μόνος που τραβά της προσοχή όλης της κριτικής και των τεχνικών των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Dani Ceballos έχει μετατραπεί στην επόμενη μεγάλη αξίωση. Επιθυμητός το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανακηρύχτηκε πρωταθλητής στο Euro Κ 19 μαζί με τον Vallejo, τώρα είναι και πάλι στο προσκήνιο και τραβά επανειλημμένα την προσοχή στην λευκή αθλητική διαχείριση.

Με την Ατλέτικο να καραδοκεί, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ενήμερη όλων όσων συμβαίνουν με τον δημιουργικό παίκτη της Μπέτις, ομάδα που θέλει διαφορετικούς παίκτες της λευκής ομάδας, μεταξύ αυτών τον Mariano, του οποίου οι φιλοδοξίες περνάνε απ’το να παίξει στην Ισπανία ή στην Premier, πριν άλλες επιλογές, αν και δεν έχει κλείσει την πόρτα στην Λυών,  ομάδα που έχει ήδη κάνει μια προσφορά για τη μεταγραφή του.

Τις τελευταίες ώρες και ως αποτέλεσμα της αλλαγής του τοπίου που συμβαίνει στην Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της επιθυμίας του Morata ν’αλλάξει αέρα και της πιθανής του Ρονάλντο, το όνομα του Sandro έχει αρχίσει να ακούγεται δυνατά. Ακόμα χωρίς να’χει υπογράψει με την Έβερτον κι επίσης με την Ατλέτικο στην αναμονή, ο πρώην της Μπαρτσελόνα έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Μάλαγα που περιμένει να πληρωθούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η ελευθερία του.

Μια άλλη θέση που υφίσταται σε βαθιά εξέταση είναι το τέρμα. Με τον Donnarumma ως πρώτο στόχο κι ως επόμενο αντίπαλο της Ισπανίας, αυτή του τερματοφύλακα της Milan δεν είναι η μόνη επιλογή που παραμένει ανοικτή. Ο Kepa, βασικός για τον Celades, είναι μια παλιά madridista φιλοδοξία. Τόσο, που πριν κανά δυο σεζόν ο τερματοφύλακας της Athletic είχε μια λευκή πρόταση και την είχε πολύ παρούσα, αλλά τελικά δεν έκανε το βήμα, ανανεώνοντας με το Vizcaino club. Τώρα η ρήτρα του είναι 30 εκατομμύρια, αλλά αρέσει, και πολύ, στο Μπερναμπέου.

Ο Marcos Llorente είναι ένας άλλος παίκτης που υπόκειται σε μια συνεχή εξέταση, με τον Vallejo ήδη επιβεβαιωμένο ως παίκτη στο ρόστερ του Ζιντάν. Ο μέσος δεν έχει αποφασισμένο το μέλλον του, που περνά από έναν νέο δανεισμό ή την πρώτη λευκή ομάδα. Υπάρχουν αμφιβολίες, ακριβώς αυτές που δεν υπάρχουν με τον Marco Asensio, ο οποίος σύμφωνα με τους λευκούς τεχνικούς στοχεύει σε αστέρι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.